Άγριο ξύλο αστυνομικού με τουρίστα στην Αντίπαρο (video)4 Αυγούστου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 2:53 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 3:06 μμ


O γιος του Τομ Χανκς, Τσετ, ο οποίος κάνει διακοπές στην Αντίπαρο, κατέγραψε με το κινητό του ένα απίστευτο σκηνικό άγρια βίας.

Στο βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram ο Τσετ Χανκς, γιος του διάσημου ηθοποιού και της Ελληνοαμερικανίδας Ρίτα Γουίλσον, διακρίνεται ένας σωματώδης άνδρας, κατά πάσα πιθανότητα αστυνομικός που υπηρετεί στο αστυνομικό τμήμα του νησιού να ξυλοκοπεί άγρια έναν τουρίστα.

Χαμός στην Αντίπαρο

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr ο αστυνομικός που δεν βρισκόταν εκείνη τη στιγμή σε υπηρεσία επενέβη για να προστατέψει ένα τρίτο πρόσωπο που είχε έρθει σε διένεξη με τον τουρίστα. Ο εξαγριωμένος αστυνομικός με τα πολιτικά εξαπολύει επίθεση, ενώ κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, ο καβγάς ξεκίνησε όταν κάποιοι νεαροί προσπάθησαν να κάνουν ένα γκράφιτι σε τοίχο. Τότε, μια υπάλληλος ενός μπαρ βγήκε έξω και τους έκανε παρατήρηση. Οι νεαροί αντέδρασαν άσχημα βρίζοντάς την. Εκείνη τη στιγμή ο αστυνομικός, ντυμένος με πολιτικά, έτυχε να περνά από το σημείο που έγινε το συμβάν και παρενέβη επικαλούμενος την ιδιότητά του. Ένας εκ των νεαρών φέρεται να αντέδρασε με ύβρεις, ενώ κάποιοι ισχυρίζονται ότι προσπάθησε να χτυπήσει τον αστυνομικό, με αποτέλεσμα εκείνος να αντιδράσει με τον συγκεκριμένο τρόπο.

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας έδωσε εντολή να διερευνηθούν άμεσα τα αίτια τα οποία οδήγησαν στον ξυλοδαρμό του τουρίστα, αφού διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση για τον αστυνομικό. Να σημειωθεί πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open Tv, καμία εκ των δύο πλευρών δεν κατέθεσε μήνυση εναντίον της άλλης.

Δείτε το video:

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»

Αθήνα: Δύο τραυματίες από ένοπλη συμπλοκή αλλοδαπών