Αίγιο: Αποκάλυψη σοκ – Με πόσα χλμ/ώρα χτύπησε γιαγιά και εγγονάκι ο 28χρονος (video)26 Σεπτεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 8:57 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 9:20 μμ


Παραδόθηκε στην Τροχαία Πατρών το πόρισμα για το τροχαίο δυστύχημα στο Αίγιο όπου έχασαν τη ζωή τους η 67χρονη γιαγιά και ο ενός έτους εγγονός της.

Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το πόρισμα, που αποτελείται από 100 σελίδες, αναφέρει ότι το ΙΧ του 28χρονου είχε αναπτύξει ταχύτητα 80-130 χλμ./ώρα, ενώ στη στροφή μπήκε με πάνω από 102!

Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι όταν εισήλθε στη μοιραία στροφή, η ταχύτητα που είχε αναπτύξει ήταν μεγαλύτερη της επιτρεπόμενης για την καμπυλότητα του δρόμου. Μετά τη σύγκρουση, το μωρό πετάχτηκε 5 μέτρα μακριά και χτύπησε με το κεφαλάκι του σε μια κολόνα, ενώ το ΙΧ πέρασε πάνω από τη γιαγιά, η οποία φέρει στο χέρι αποτυπώματα από τα λάστιχα.

Το πόρισμα αναφέρει επίσης ότι το αυτοκίνητο δεν είχε καμία μηχανική βλάβη.

Στον 28χρονο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη που αφορά σε ένα κακούργημα και τρία πλημμμελήματα.

Για επικίνδυνη οδήγηση.

Για ανθρωποκτονία εξ αμελείας.

Εγκατάλειψη τόπου ατυχήματος.

Οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Επιπλέον, έχει και περιοριστικό όρο αυτό της απαγόρευσης εξόδου της χώρας.

Ο νεαρός θα απολογηθεί τις επόμενες μέρες για το δυστύχημα που έγινε στο Αίγιο στις 26 Αυγούστου.

Ο 28χρονος που υπηρετεί στο Πολεμικό Ναυτικό έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα και έχει βγει απ’το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν μετά το δυστύχημα.

Δείτε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Τραγωδία στο Αίγιο: Τι έδειξε ο έλεγχος στο αυτοκίνητο (video)