Αναβλήθηκε για την 1η Απριλίου η δίκη του Λεβεντάκη για τον «σκυλοκαβγά» στον Πειραιά7 Νοεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 4:11 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 5:04 μμ


Αναβλήθηκε, για την 1η Απριλίου, η εκδίκαση της υπόθεσης του «σκυλοκαβγά», στην Τρούμπα του Πειραιά με πρωταγωνιστές τον εφοπλιστή Γιώργο Λεβεντάκη, τον τηλεαστέρα του «reality της αγάπης» γιο του Γιάννη, τους δύο αστυνομικούς και φόντο ένα μικρόσωμο σκυλί που ήταν μέσα σε ένα Smart.

Αν και οι δύο άνδρες συνελήφθησαν μετά από δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για αντίσταση κατά της αρχής, απλή σωματική βλάβη και εξύβριση και για αντίσταση και παραβίαση του νόμου περί δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων σε βάρος της ιδιοκτήτριας του σκύλου και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, η υπόθεση δεν εκδικάστηκε και πήρε δεύτερη αναβολή για την Άνοιξη του 2019.

Τι λέει ο αυτόπτης μάρτυρας

Ο 28χρονος που ενημέρωσε την Αστυνομία για το σκυλί που υπέφερε εγκλωβισμένο για ώρες μέσα σε κλουβί στο μικρό Smart και ήταν παρών στο σκηνικό υποστήριξε στην ένορκη κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς:

«Ο κύριος αυτός (σ.σ αναφέρεται στον 62χρονο εφοπλιστή) ήταν ερειστικός και μιλούσε απότομα στους αστυνομικούς καθώς επίσης τους απειλούσε και τους έβριζε. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί τον προέτρεψαν να ηρεμήσει και τον προειδοποίησαν ότι σε διαφορετική περίπτωση θα προσαχθεί στο τμήμα. Ο κύριος αυτός έλεγε: «Ξέρετε ποιος είμαι εγώ; Θα σας γ@@@ω, είστε μ@@@ς, ξέρω τον διοικητή σας, θα δείτε αύριο τι θα σας κάνω…».

Ο Γιώργος Λέβεντάκης, ο γιος του αλλά και η 47χρονη γυναίκα στην κατάθεση τους δεν είπαν το παραμικρό λέγοντας ότι ο,τι έχουν να πουν θα το πουν στο δικαστήριο παρουσία του δικηγόρου τους.

 

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Λεβεντάκης: Σάλος για το χυδαίο σχόλιο του στο Instagram

Τι αποκαλύπτει ο γνωστός γιος του εφοπλιστή, που συνελήφθη, στην Τατιάνα Στεφανίδου (video)