Ανδρέας Μικρούτσικος: Βγήκε από το νοσοκομείο (video)16 Ιανουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 9:58 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 9:58 πμ


Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε εξιτήριο από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο, μετά από περίπου δύο εβδομάδες νοσηλείας.

Σύμφωνα με την εκπομπή Happy Day και τον Βασίλη Γρηγορόπουλο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο εχθές.

«Επικοινωνήσαμε χθες με δύο ανθρώπους του φιλικού του περιβάλλοντος, πήρε εξιτήριο από το Ιπποκράτειο. Μπήκε στις 4 Ιανουαρίου στη μονάδα εμφραγμάτων, έμεινε στην Εντατική, ακολούθησε τη θεραπεία του και τώρα του σύστησαν οι γιατροί να μείνει 7 μέρες στο σπίτι του», είπε ο δημοσιογράφος.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε μπει εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο, στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, λίγες μέρες μετά την απώλεια του αγαπημένου του αδερφού, Θάνου Μικρούτσικου.

Δείτε το video:

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Ελένη Τοπαλούδη: Το σπαρακτικό μήνυμα της μητέρας της (video)

Ανδρέας Μικρούτσικος: Υπεβλήθη σε επέμβαση – Πώς είναι η υγεία του

Σε στεφανιογραφία υπεβλήθη σήμερα ο Ανδρέας Μικρούτσικος, που παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής του νοσοκομείου «Ιπποκράτειο».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου, αντιδρά θετικά στη φαρμακευτική αγωγή που του χορηγείται.

«Σήμερα υπεβλήθη σε Στεφανιογραφία, στο πλαίσιο της αναγκαίας ενδελεχούς διερεύνησης. Βαίνει συνεχώς βελτιούμενος και θα εξεταστεί το ενδεχόμενο για έξοδό του από τη Μονάδα και μεταφορά του σε θάλαμο νοσηλείας» αναφέρεται στην ανακοίνωση σχετικά με την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Στην Μονάδα Εμφραγμάτων του Ιπποκράτειου, νοσηλεύεται ο Ανδρέας Μικρούτσικος από το βράδυ της Παρασκευής 03/02/2020, με εικόνα υπερτασικής αιχμής, οξέος πνευμονικού οιδήματος και συνοδό καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια για την οποία απαιτήθηκε διασωλήνωση και μηχανική υποστήριξη της αναπνοής.

Η συγκινητική ανάρτηση του Ανδρέα για τον Θάνο Μικρούτσικο

Ο μικρός αδερφός του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη, Ανδρέας Μικρούτσικος, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση το Σάββατο (28.12.2019), όταν ο Θάνος Μικρούτσικος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών, νικημένος από τον καρκίνο.

Μαζί με μια φωτογραφία του Θάνου Μικρούτσικου σε νεαρή ηλικία, ο Ανδρέας έγραψε: “Μια στιγμή η ζωή μας και συ την έκανες αιωνιότητα”.

Δείτε την ανάρτηση: