ΑΠΕ σε ΝΔ: Εμμένουμε στις πληροφορίες των συντακτών μας14 Σεπτεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 12:58 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 12:58 μμ


Με αφορμή δημοσίευμα του ΑΠΕ σύμφωνα με το οποίο «οι θεσμοί θεωρούν βιώσιμο το ασφαλιστικό και ότι δεν χρειάζεται μείωση συντάξεων καθώς και ότι το μέτρο δεν είναι διαρθρωτικό αλλά δημοσιονομικό», το Γραφείο Τύπου της ΝΔ εξαπέλυσε επίθεση κατά του πρακτορείου ειδήσεων της χώρας.

Μεταξύ άλλων το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγορεί το ΑΠΕ για διασπορά ψευδών ειδήσεων και μετατροπή του σε όργανο προπαγάνδας της κυβέρνησης.

Η απάντηση ΑΠΕ-ΜΠΕ

To Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων εμμένει στις πληροφορίες των συντακτών του από ευρωπαϊκές πηγές, σύμφωνα με τις οποίες «οι θεσμοί θεωρούν βιώσιμο το ασφαλιστικό σύστημα της χώρας και δεν μιλούν πλέον για αναβολή του (νομοθετημένου) μέτρου για τη μείωση των συντάξεων από την 1η Ιανουαρίου αλλά για ακύρωσή του».

Στο τηλεγράφημα τονίζεται ότι «οι ίδιες ευρωπαϊκές πηγές για το γεγονός αυτό έχουν ήδη ενημερώσει και κόμματα της αντιπολίτευσης», χωρίς να γίνεται ουδεμία αναφορά στη ΝΔ.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Επίθεση της ΝΔ στο ΑΠΕ -Το κατηγορεί για «fake news»