Απειλές Ρουβίκωνα: Θα σας βγάλουμε κάθε ευρώ από τη μύτη24 Μαΐου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 5:28 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 5:28 μμ


Eλεύθερο αφέθηκε μέλος του Ρουβίκωνα που συνελήφθη για την επίθεση με τις μπογιές και τα καπνογόνα που σημειώθηκε στη Βουλή. 

Οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν είναι απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα και καταβολή εγγύησης 30.000 ευρώ.

Για το χρηματικό ποσό που απαιτείται ως εγγύηση ανάρτησε επιθετικό κείμενο στο Facebook ένα από τα στελέχη του Ρουβίκωνα, εκτοξεύοντας απειλές κατά πάντων.

Αναλυτικά η ανάρτηση αναφέρει:

«Τριάντα χιλιάδες ευρώ (30.000) εγγύηση επέβαλε ο ανακριτής πριν λίγο στον σύντροφό μας για την παρέμβαση στην Βουλή. Το οποίο ποσό πρέπει να πληρωθεί εντός 20 ημερών αλλιώς θα οδηγηθεί στην φυλακή. Σύμφωνα με την πληροφορία που υπάρχει πως έχουν ταυτοποιηθεί άλλα 3 άτομα για την συγκεκριμένη δράση, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο το συνολικό ποσό εγγυήσεων να εκτιναχθεί στα 120.000 ευρώ.
Μας είχε μπει η σκέψη μετά την τελευταία παρέμβαση να μπούμε σε μια περίοδο αποκλιμάκωσης. Μετά την τελευταία εξέλιξη εχω να πω το εξής: Αυτό που έγινε σήμερα θα το πληρώνετε στον αιώνα τον άπαντα. Θα σας βγάλουμε κάθε ευρώ από την μύτη. ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Και όσοι έχετε πάρει μέρος στην κατασταλτική επιχείρηση εναντίον μας θα δείτε την φάτσα σας και το όνομα σας να διακινείται πανελλαδικά».

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Επίθεση στη Βουλή: Ελεύθερο με εγγύηση μέλος του Ρουβίκωνα