Απειλητική επιστολή σε πολυκατοικία: Διώξτε τους πρόσφυγες έχουμε ενημερώσει τη Χρυσή Αυγή20 Σεπτεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 7:03 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 7:03 μμ


Μία επιστολή με απειλητικό περιεχόμενο έλαβαν οι ένοικοι του τρίτου ορόφου πολυκατοικίας στον Πειραιά. «Διώξτε τους πρόσφυγες έχουμε ενημερώσει τη Χρυσή Αυγή» γράφει η επιστολή μεταξύ άλλων. 

H καταγγελία

Μία ένοικος δημοσιοποίησε μάλιστα την επιστολή, η οποία αναφερόταν στους πρόσφυγες (που πιθανότατα φιλοξενούνται σε κάποιο διαμέρισμα) ως «ανθρώπινα σκουπίδια» , αναφέρει το documentonews.gr.

Mετά ήρθε η καταγγελία της αναφέρει πως ένοικοι της πολυκατοικίας στην οποία μένει την απείλησαν γράφοντας πως «οι ένοικοι του τρίτου ορόφου να διώξουν άμεσα τους πρόσφυγες».

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Ζεφύρι: Ανατροπή στην υπόθεση της 22χρονης – Η μητέρα της διαψεύδει τον βιασμό

Στη συνέχεια, γράφουν επίσης πως «η Χρυσή Αυγή και η αστυνομία είναι ενήμερες». Τέλος, οι απειλές καταλήγουν πως αν δεν φύγουν οι πρόσφυγες θα υπάρξει «άμεση επέμβαση με άσχημα αποτελέσματα».

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Αυτό το εξαιρετικό γράμμα το είχαν αφήσει ανάμεσα στην πόρτα μου και την πόρτα των διπλανών! Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση; Με μια ενήμερη αστυνομία που είναι στον κόσμο της;;; Έλεος πια με τους φασίστες και τις απειλές! Τουλάχιστον ξεφτίλα! Κοινοποιήστε!»

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Εκτέλεση στην Κηφισιά: Η ιστορία πίσω από την Katerina Bellamafia του Instagram (photos)