Απειλητική επιστολή στο ΕΣΡ μετά το πρόστιμο στο ΑΡΤ για τον Ζακ Κωστόπουλο30 Νοεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 3:09 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 3:49 μμ


Η επιστολή με σημερινή ημερομηνία εστάλη στο Συμβούλιο μέσω φαξ και απειλεί τα μέλη του όσο και τις οικογένειές τους, επισημαίνοντας ότι παρακολουθούνται, αφού όπως αναφέρει:

«Θάνατος στους gay, θάνατος στους αντιρατσιστές, θάνατος στους αντίχριστους, θάνατος στο ΕΣΡ, θάνατος σε όλα τα κουμμούνια!!!

Προφανώς “κύριοι” του ΕΣΡ αισθάνεστε ασφάλεια για τη ζωή σας, κάνετε λάθος, εδώ και 15 ημέρες σας παρακολουθούμε και λίαν συντόμως θα χρειαστείτε στεφάνια. Νομίζετε ότι θα σας σώσουν κάποιοι; Μπορεί να την γλυτώσετε εσείς αλλά έχετε και οικογένειες και παιδάκια βλαχοκουμμούνια.

Εμείς δεν πετάμε τρικάκια και βάφουμε τοίχους, καίμε ζωντανούς τέτοιου είδους σκουλήκια. Πάρτε πίσω το πρόστιμο από τον σταθμό ΑΡΤ που επιβάλλατε για έναν π@@στη και ίσως γλυτώσετε μέχρι το επόμενο!»

Η ρατσιστική επιστολή έχει δοθεί στις αρμόδιες αρχές προκειμένου να εντοπισθούν οι άγνωστοι αποστολείς της και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.

Δείτε την απειλητική επιστολή στο ΕΣΡ

Το ΕΣΡ με ψήφους 5 – 2 έκρινε πως στη συγκεκριμένη περίπτωση υπήρξε θέμα προσβολής μνήμης του νεκρού, δυσμενής διάκριση λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού του ατόμου και παραποίηση των γεγονότων.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:Συγκλονίζει ο πατέρας Ζακ Κωστόπουλου: Να μην δει άλλος γονιός τους εφιάλτες που βλέπω

Ειδικότερα, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, επέβαλε πρόστιμο ύψους 150.000 ευρώτο στο κανάλι ΑΡΤ TV για το «γκάλοπ» που πρόβαλε ο σταθμός αναφορικά με την υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου.
Επίσης, η ανεξάρτητη Αρχή αποφάσισε να υπάρξει και ηθική κύρωση σε βάρος του καναλιού με τη μετάδοση περίληψης της απόφασης με κάρτα. Κατά τη διάσκεψη, μειοψήφησαν τα μέλη του ΕΣΡ Π. Διαμαντάκου και Γ. Πλειός που είχαν προτείνει το πρόστιμο των 200.000 ευρώ.