Απίστευτο: Παπάς βάφτιζε τις… «μπόμπες» (video)25 Οκτωβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 10:17 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 10:20 μμ


Ένας παπάς συνελήφθη από την Αστυνομία για τη συμμετοχή του σε σπείρα με παράνομο εργαστήριο ποτών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ιερέας είχε επισκεφτεί δύο φορές με το αυτοκίνητό του το παράνομο εργαστήριο στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου είχε παραλάβει ποτά «μπόμπες», τα οποία στη συνέχεια και όπως διαπιστώθηκε, διακινούσε σε καταστηματάρχες στο Κιλκίς.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του οι αστυνομικοί βρήκαν χειρόγραφες σημειώσεις με αλκοολούχα ποτά και τιμές, στοιχεία που τον συνδέουν άμεσα με την υπόθεση.

Το κύκλωμα εντόπιζε άδεια μπουκάλια σε σκουπίδια καταστημάτων της Θεσσαλονίκης και τα μετέφερε στο παράνομο εργαστήριο που γινόταν η παρασκευή και η εμφιάλωση των ποτών.

Ουίσκι, τζιν, τεκίλα και βότκα ήταν τα νοθευμένα οινοπνευματώδη που διακινούσαν οι λαθρέμποροι.

Οι συνολικά πέντε συλληφθέντες, που ήταν μέλη του κυκλώματος, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και αφέθηκαν ελεύθεροι, αλλά ορίστηκε η δίκη τους για τις 6 Νοεμβρίου.

Όπως διαπιστώθηκε, δύο από τους κατηγορούμενους είχαν συλληφθεί και πάλι το 2017 στον Προμαχώνα καθώς μετέφεραν λαθραία ποτά από τη Βουλγαρία στην Ελλάδα.

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1:

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Γαλάτσι: Σοκάρει το βίντεο με την πτώση του 35χρονου από τον 5ο όροφο

Ναρκωτικά στα σχολεία: Σοκάρουν οι καταγγελίες μαθητών (video)