Απίστευτο: Βρήκαν κατσαρίδα στο σχολικό πρόγευμα20 Ιανουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 9:19 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 9:21 μμ


Σάλος έχει ξεσπάσει από την καταγγελία μιας μητέρας μαθητή στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Άνω Λιοσίων, η οποία βρήκε μια… κατσαρίδα μέσα σε συσκευασμένο αρτοσκεύασμα που μοιράζεται στο σχολικό πρόγευμα.

Η μητέρα ανέβασε τη σοκαριστική φωτογραφία στο Facebook, με αποτέλεσμα να προκληθεί θύελλα αντιδράσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό δεν είναι το μοναδικό περιστατικό που έχει συμβεί στο ίδιο σχολείο, καθώς και στο παρελθόν έχουν βρεθεί διάφορα «ευρήματα» στα εν λόγω γεύματα.

Την έντονη διαμαρτυρία του σχετικά με το υγειονομικό πρόβλημα που, προέκυψε στο πρόγευμα των μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων, εκφράζει, με έγγραφό του προς το υπουργείο Παιδείας, ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Φυλής, Γιάννης Κρεμύδας.

Ο οποίος ζητά τη λήψη μέτρων προκειμένου να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα και ειδικότερα αυστηρούς υγειονομικούς ελέγχους και εποπτεία στις εταιρίες παρασκευής φαγητού και σίτισης των μαθητών των Δημοτικών σχολείων του Δήμου Φυλής.

Ο Δήμος Φυλής, από την πλευρά του, μετά τον σάλο με την κατσαρίδα προέβη σε ανακοίνωση και ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων τα εξής: «Αναφορικά με τα αναγραφέντα στο διαδίκτυο, περί υγειονομικού προβλήματος στο πρόγευμα μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων, ο Δήμος Φυλής δεν έχει την παραμικρή εμπλοκή ή αρμοδιότητα».

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

ΕΟΦ: Προσοχή – Ανακαλείται τζελ, ανησυχία για καρκίνο του δέρματος

Βάρη: Οι σύζυγοι των θυμάτων δεν θυμούνται πού μένουν – Σε αδιέξοδο η ΕΛΑΣ (video)