Απίστευτο: Ξέχασαν αγοράκι σε σχολικό για τρεις ώρες (video)30 Οκτωβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 8:34 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 9:07 μμ


Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε την Τρίτη ένα τρίχρονο αγοράκι.

Στις 11:00 το πρωί η μητέρα του μικρού, Ράνια Καλλίδου, δέχθηκε τηλεφώνημα από τον ιδιωτικό παιδικό σταθμό που στέλνει τον γιο της, για να την ρωτήσουν γιατί το αγοράκι δεν πήγε.

Η μητέρα πάγωσε καθώς πριν τέσσερις ώρες είχε βάλει το αγοράκι της στο σχολικό.

Έντρομη πήρε αμέσως την Αστυνομία και ξεκίνησε για το σχολείο.

Σε όλη τη διαδρομή έκλαιγε και οι υπεύθυνοι του σχολείου δεν απαντούσαν στα τηλέφωνα.

«Φώναζα το παιδί μου, το παιδί μου! Ο πατέρας μου φοβήθηκε ότι θα πάθει κάτι γιατί είχαν μουδιάσει όλα πάνω μου και δεν καταλάβαινα που ήμουν και τι κάνω και το μόνο που περίμενα είναι να φτάσω και να βρω το παιδί μου», εξομολογήθηκε στον ΑΝΤ1 η Ρ. Καλλίδου.

«Με πήραν μετά από 15 λεπτά και μου είπαν ότι ηρεμήστε, τον βρήκαμε, τον είχαμε ξεχάσει στο σχολικό λεωφορείο. 11:20 τον βρήκαν κλειδωμένο μέσα στο σχολικό λεωφορείο», δήλωσε η μητέρα του μικρού.

«Έτρεξε κατευθείαν πάνω μου. Για 10-15 λεπτά το παιδί δεν μου μίλαγε, δεν με κοίταζε καν. Και απλά κάποια στιγμή μου είπε «μαμά έκλαιγα»», ανέφερε.

Κανείς δεν μπορούσε να της δώσει μια λογική εξήγηση.

«Από το σχολείο μου έλεγαν ηρεμήστε κυρία μου, έγινε ένα λάθος, δεν ξέρουμε πώς έγινε. Δεν ξεχάσαμε όμως μια τσάντα ρε παιδιά, ξεχάσαμε ένα παιδί μέσα στο λεωφορείο», σχολίασε η Ρ. Καλλίδου.

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1:

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Χαϊδάρι: Τι έδειξε η βαλλιστική για το καλάσνικοφ (video)