Φωτιά τώρα στην Αρκαδία – Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής επιχειρούν στα Κάτω Δολιανά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές.
Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά έχει εκδηλωθεί σε δασική έκταση, και η κινητοποίηση για την κατάσβεσή της είναι μεγάλη.
Τέσσερα αεροπλάνα κάνουν ρίψεις νερού
Στο σημείο επιχειρούν 22 πυροσβέστες με 11 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 4 πυροσβεστικά αεροπλάνα Pezetel.
Όσον αφορά στη φωτιά που εκδηλώθηκε το πρωί σε δασική έκταση στην περιοχή Κλάκοβα Μεγαλόπολης, εξακολουθούν να επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, προκειμένου να την θέσουν υπό έλεγχο.
Υπενθυμίζεται επίσης ότι για σήμερα, σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για την περιφέρεια Αττικής και την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος (Εύβοια).
#Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Κάτω Δολιανά Αρκαδίας. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 22 πυροσβέστες με 11 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 4 Α/Φ PZL.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) July 22, 2019
Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:
Κρήτη: Ασυνείδητος πέταξε σκύλο στη θάλασσα – Βίντεο ντοκουμέντο