Αθηνών – Λαμίας: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – Υποχρεωτική παράκαμψη από Θήβα7 Αυγούστου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 9:19 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 9:19 πμ


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, λόγω εκτέλεσης εργασιών στην περιοχή του κόμβου της Θήβας, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Συγκεκριμένα οι ρυθμίσεις θα ισχύσουν από σήμερα, από 17:00 έως 07:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, καθώς και την Πέμπτη από 17:00 έως 07:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, ενώ τις ίδιες μέρες ισχύουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μέσω παράπλευρης οδού

Στο ρεύμα προς Λαμία:

Πλήρης αποκλεισμός του Αυτοκινητόδρομου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία και υποχρεωτική έξοδος στον κόμβο της Θήβας (89,835 χ/θ).

Η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω του δεξιού παράπλευρου (περίπου μέχρι την 90,300 χ/θ), όπου θα γίνεται ξανά είσοδος στον Αυτοκινητόδρομο.

Από την 90,200 χ/θ έως την 91,800 χ/θ, θα πραγματοποιηθεί μονοδρόμηση του δεξιού παράπλευρου και η κυκλοφορία των οχημάτων προς Αθήνα, θα πραγματοποιείται μόνο μέσω του αριστερού παράπλευρου. Στις αγροτικές κάθετες οδούς, θα τοποθετηθούν πινακίδες απαγόρευσης της αριστερής στροφής.

Στο ρεύμα προς Αθήνα

Πλήρης αποκλεισμός του Αυτοκινητόδρομου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα και υποχρεωτική έξοδος στον κόμβο της Θήβας (89,835 χ/θ).Η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω του αριστερού παράπλευρου και στη συνέχεια μέσω του δεξιού παράπλευρου, ενώ η είσοδος στον Αυτοκινητόδρομο θα πραγματοποιείται ξανά μέσω του Α/Κ Ριτσώνας (75,525 χ/θ).

Αποκλεισμός του κλάδου εισόδου προς τον Αυτοκινητόδρομο, με κατεύθυνση προς Λαμία, στον κόμβο Θήβας (89,835 χ/θ).

Αποκλεισμός του κλάδου εισόδου προς τον Αυτοκινητόδρομο, με κατεύθυνση προς Αθήνα, στον κόμβο Θήβας (89,835 χ/θ).

Κατά τις ώρες που δεν θα πραγματοποιούνται εργασίες, θα εφαρμόζεται αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, στην κατεύθυνση προς Λαμία, από την 88,800 χ/θ έως την 89,350 χ/θ.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας με ισχυρούς βοριάδες

Θρίλερ στην Πάτρα: Τουρίστρια έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου

Φωτιά στο Ηράκλειο Κρήτης