Αυτό το μοντέλο κατήγγειλε για βιασμό γνωστό επιχειρηματία (photos)14 Ιανουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 9:29 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 1:02 μμ


Ρία Αντωνίου: Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις για την υπόθεση του γνωστού μοντέλου που κατήγγειλε ότι ο σύντροφός της αποπειράθηκε να την βιάσει.

Η γνωστή Ελληνίδα που κάνει καριέρα και στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ιταλία, μετέβη το μεσημέρι της Δευτέρας στο Τμήμα Ασφαλείας Αμπελοκήπων και κατήγγειλε το περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για την Ρία Αντωνίου.

Ήταν πολύ ταραγμένη και μετά την καταγγελία της οδηγήθηκε στον ιατροδικαστή προκειμένου να γίνει η ιατροδικαστική εξέταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το αστυνομικό ρεπορτάζ η εξέταση που έγινε από τον ιατροδικαστή έδειξε κάποια ευρήματα βιασμού αλλά όπως ειπώθηκε θα πρέπει να περιμένουμε τι θα δείξουν τα αποτελέσματα του εργαστηριακού ελέγχου.

Μάλιστα, ο εν λόγω άντρας είναι γνωστός στο κοινό, μιας και το όνομά του έχει ακουστεί λόγω σχέσης του με πολύ γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια που διατηρούσε πριν από μερικά χρόνια.

Τι κατήγγειλε το μοντέλο

«Κατά τη διάρκεια της νύχτας, ο κατηγορούμενος, πήγε να βιάσει το 30χρονο μοντέλο το οποίο αντιστάθηκε, έβαλε τις φωνές και τελικά δεν κατέστη δυνατόν. Την επόμενη μέρα είχαν και πάλι έντονη διαφωνία. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, το 30χρονο μοντέλο φέρεται να είπε στον σύντροφό του, ότι θέλουν να χωρίσουν και ότι δεν αντέχει άλλο αυτή την κατάσταση και αυτός αποπειράθηκε να τη βιάσει. Κάτι το οποίο κατέστη δυνατόν χτες το μεσημέρι, σύμφωνα με την 30χρονη», ανέφερε η εκπομπή Top Story του Open.

«Η ίδια κατάφερε να ξεφύγει από το σημείο στο οποίο βρισκόταν και να κατευθυνθεί στην Αστυνομία», συμπλήρωσαν στην εκπομπή για τη γνωστή Ελληνίδα με καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

«Βόμβα» – Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που φέρεται να βίασε την Ρία Αντωνίου

Ρία Αντωνίου: Η απάντηση του επιχειρηματία για τον φερόμενο βιασμό της

Σοκ: Ελληνίδα – top model κατήγγειλε για βιασμό τον σύντροφό της