Αυτός είναι ο 61χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 9χρονου (photos)12 Δεκεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 10:26 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 10:28 μμ


Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του 61χρονου, που συνελήφθη με ένταλμα στις 15/11/2019, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και κατηγορείται για τα αδικήματα του βιασμού, των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο και της κατάχρησης ανηλίκου.

Υπενθυμίζεται πως οι γονείς ενός 9χρονου μαθητή στον Κορυδαλλό κατηγόρησαν τον δάσκαλο που του μάθαινε κιθάρα ότι κακοποίησε σεξουαλικά το παιδί τους.

Μάλιστα, ο πατέρας του 9χρονου πήγε στο σπίτι του δασκάλου και του επιτέθηκε.

Πρόκειται για τον ΜΥΤΑΡΑ Εμμανουήλ του Νικολάου και της Κυριακής, γεννηθέντα την 30-1-1958 στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι 10-6-2020, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία της κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική του δράση, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος και άλλων παθόντων (ανηλίκων) καθώς και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Αμπελόκηποι: Παραδέχεται ο πατέρας – νταής ότι έδειρε τον συμμαθητή της κόρης του (video)

Σοκ στην Καλαμάτα: 45χρονος έβαλε φωτιά στη σύζυγό του (video)

Φρίκη στην Κρήτη: Πα-τέρας βίαζε την κόρη του για 15 χρόνια – Παρακολουθούσαν μαζί «ροζ» ταινίες