Χαλάνδρι: Απροσδιόριστα τα αίτια θανάτου του 64χρονου εξαιτίας προχωρημένης σήψης23 Φεβρουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 3:41 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 3:50 μμ


Χαλάνδρι: Ολοκληρώθηκε η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του άντρα που εντοπίστηκε σε προχωρημένη αποσύνθεση και τυλιγμένος με σακούλες, σεντόνια, κουβέρτες, ταινίες και σχοινιά. Το πτώμα εντοπίστηκε σε ισόγειο διαμέρισμα της οδού Κονίτσης 24, στο Χαλάνδρι, το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης 21 Φεβρουαρίου.

Τα αίτια θανάτου του σύμφωνα με το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής που διενεργήθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πανεπιστημίου Αθηνών, κρίνονται ως απροσδιόριστα έως ότου εξαχθούν και τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, εξαιτίας της προχωρημένης αποσύνθεσης που οδήγησε στην αλλοίωση πολλών κρίσιμων στοιχείων.

Τι έδειξε η νεκροψία του 64χρονου

Κακώσεις στον σκελετό και το κρανίο δεν βρέθηκαν, ούτε στο σώμα που να δικαιολογούν μηχανισμό θανάτου και κάποια σημάδια στο κεφάλι ήταν από τις αλλοιώσεις λόγω σήψης. Πιθανή αιτία θανάτου με τα έως τώρα δεδομένα θεωρείται ο ασφυκτικός θάνατος, ωστόσο και πάλι λόγω των σηπτικών αλλοιώσεων στην στοματική κοιλότητα και τους πνεύμονες αυτό δεν μπορεί να αποδειχθεί και έτσι μένει στις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις να φωτίσουν περισσότερο τα αίτια θανάτου.

Αν και θεωρείται πως το θύμα είναι ο 64χρονος Έλληνας που είχε νοικιάσει το συγκεκριμένο διαμέρισμα από τον περασμένο Σεπτέμβριο και συζούσε εκεί με την σχεδόν συνομήλική του σύντροφο από την Γερμανία, αναμένονται και τα επίσημα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA και για την επίσημη ταυτοποίησή του.

Παραμένει άφαντη η σύντροφός του

Το σπίτι δεν έφερε το παραμικρό ίχνος, παραβίασης, έρευνας ή προηγηθείσας πάλης και η Γερμανίδα σύντροφος του θύματος της οποίας έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία πλήρως, παραμένει άφαντη.

Αν και κανείς δεν μπορεί ακόμα να ξέρει τι ακριβώς συνέβη στο διαμέρισμα της οδού Κονίτσης, το μόνο άτομο που μπορεί να δώσει ενδεχομένως απαντήσεις για το τι συνέβη, τον τρόπο που πέθανε το θύμα και το τι ακολούθησε είναι πιθανόν η ίδια η σύντροφός του και μοιραία εκείνη αναζητούν οι Αρχές για να πάρουν απαντήσεις. Από τις ελληνικές Αρχές γίνεται έρευνα τόσο εντός της χώρας για τον εντοπισμό της όσο και εκτός και γι αυτό έχει δοθεί σχετικό σήμα σε Interpol και Europol για τον εντοπισμό της.

Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος που διαμένει στον υπερκείμενο όροφο και είχε νοικιάσει το διαμέρισμα στον 64χρονο, είχε χάσει τα ίχνη του ζευγαριού τον τελευταίο 1,5 μήνα. Μαζί του είχαν χάσει τα ίχνη του 64χρονου, συνάδελφοί του που τον είχαν αναζητήσει, ακόμα και η πρώην σύζυγός του, κανείς όμως δεν είχε δηλώσει την εξαφάνισή του επισήμως στις Αρχές.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Χαλάνδρι: Αυτός είναι ο 64χρονος νεκρός – Ο ρόλος της Γερμανίδας συντρόφου του (video)

Χαλάνδρι: Σε 60χρονο Έλληνα ανήκει το πτώμα σε προχωρημένη σήψη

Πηγή: news247.gr