Χαλάνδρι: Αυτός είναι ο 64χρονος νεκρός – Ο ρόλος της Γερμανίδας συντρόφου του (video)22 Φεβρουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 12:39 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 12:39 μμ


Χαλάνδρι: Στη Γερμανίδα σύντροφο του 64χρονου άνδρα, που βρέθηκε νεκρός, ψάχνουν τις απαντήσεις για τη δολοφονία οι Αρχές. Η συγκεκριμένη γυναίκα έχει εξαφανιστεί από τις 5 Ιανουαρίου, όταν και πλήρωσε το ενοίκιο στον ιδιοκτήτη του σπιτιού.

Τον άνδρα εντόπισαν χθες αστυνομικοί, που κλήθηκαν στο διαμέρισμα από ενοίκους της πολυκατοικίας λόγω της έντονης δυσοσμίας. Το πτώμα βρέθηκε τυλιγμένο σε σεντόνι και με τα χέρια του δεμένα, ενώ σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές, δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης του διαμερίσματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 64χρονος ήταν μεσίτης στο επάγγελμα, διέμενε στο διαμέρισμα από τον περασμένο Σεπτέμβριο, ενώ είχε επαφές με τη σύζυγό του για να εκδοθεί το διαζύγιό τους.

Τα στοιχεία δείχνουν δολοφονία

Το θύμα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, φέρει χτυπήματα στο κεφάλι, δεν έχει όμως διευκρινιστεί προς το παρόν, εάν είναι και τα θανατηφόρα. Αυτό είναι κάτι το οποίο θα δείξει με σαφήνεια η νεκροψία-νεκροτομή.

Το ισόγειο διαμέρισμα στην οδό Κονίτσης δεν φέρει ίχνη παραβίασης ούτε είχε ερευνηθεί, έτσι αποκλείεται το ενδεχόμενο ληστείας, και φαίνεται πως ο δολοφόνος του ηλικιωμένου ήταν κάποιο άτομο του περιβάλλοντός του.

Όπως τόνισε σε αστυνομικούς, αλλά και σε δηλώσεις του, ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, το ενοικίασε τον Σεπτέμβριο σε ένα Έλληνα και την Γερμανίδα σύζυγό του, ενώ στα τέλη Δεκεμβρίου ο άνδρας του είπε ότι θα έκαναν ένα ταξίδι στη Γερμανία. Σύμφωνα πάντα με τον ιδιοκτήτη, αρχές Ιανουαρίου η γυναίκα του έδωσε το ενοίκιο και από τότε δεν ξαναείδε το ζευγάρι, ενώ στη συνέχεια έψαχναν τον άνδρα φίλοι του, καθώς και η πρώην σύζυγός του.

Μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού αποκάλυψε ότι η Γερμανίδα, όταν του πλήρωσε το ενοίκιο, του είπε ότι δεν ήταν καλά στην υγεία της.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Χαλάνδρι: Σε 60χρονο Έλληνα ανήκει το πτώμα σε προχωρημένη σήψη