Χαλκιδική: Σύλληψη αστυνομικού για υπόθεση ναρκωτικών30 Μαΐου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 3:56 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 3:56 μμ


Αστυνομικός συνελήφθη κατηγορούμενος για εμπλοκή σε υπόθεση ναρκωτικών, ενώ με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. τέθηκε σε διαθεσιμότητα και εις βάρος του διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση για την απόδοση πειθαρχικών ευθυνών.

Το χρονικό

Η σύλληψή του έγινε στη Χαλκιδική, όπου φέρεται να μετέβη σε σπίτι για να προμηθευτεί ποσότητα κάνναβης, έναντι του ποσού των 100 ευρώ. Συνάδελφοί του από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος τον συνέλαβαν κατά την έξοδό του από το σπίτι και στην κατοχή του βρέθηκαν πάνω από 51 γραμμάρια κάνναβης, όπως επίσης ένα αυτοσχέδιο τσιγαριλίκι. Στο ίδιο σπίτι βρίσκονταν εκείνη την ώρα τρεις ιδιώτες που επίσης συνελήφθησαν.

Τα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του αστυνομικού (υπηρετεί στη Θεσσαλονίκη) κατασχέθηκαν 11,22 γραμμάρια κοκαΐνης, 24,25 γραμμάρια κάνναβης, μία συσκευασία με ποσότητα κάνναβης αναμειγμένη με καπνό (βάρους 17,43 γραμμαρίων), δύο μεταλλικοί δίσκοι και ισάριθμα κουτάλια με υπολείμματα ναρκωτικών, τρεις αυτοσχέδιες συσκευασίες εισπνοής ναρκωτικών, ένα μεταλλικός τρίφτης και το ποσό των 2.650 ευρώ.

Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Ελένη Τοπαλούδη: Την πρόδωσαν οι φίλες της – Τι κατέθεσαν για τον βιασμό (video)