Χανιά: Στα επείγοντα του Νοσοκομείου 15χρονη από μεθύσι



13 Αυγούστου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 6:28 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 6:28 μμ


Χωρίς τις αισθήσεις της μεταφέρθηκε χθες τα ξημερώματα στο τμήμα Επειγόντων περιστατικών του Νοσοκομείου στα Χανιά 15χρονη τουρίστρια, η οποία είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκβοόλ.

Η ανήλικη, η οποία κατάγεται από τη Γαλλία και έκανε διακοπές στη χώρα μας, κατέρρευσε υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με αποτέλεσμα άνδρες της Αστυνομίας να τη μεταφέρουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. «Εισήχθη στα Επείγοντα από άνδρες της Αστυνομίας η ανήλικη Γαλλίδα τουρίστρια με συμπτώματα οξείας μέθης.

Αμέσως οι γιατροί της έκαναν αναζωογόνηση και πλέον έχει συνέλθει», ανέφερε ο διοικητής του νοσοκομείου Μηνάς Βουλγαρίδης  και πρόσθεσε ότι πλέον η 15χρονη νοσηλεύεται στην Παιδιατρική Κλινική και σύντομα πρόκειται να πάρει εξιτήριο. 

Η Αστυνομία ερευνά για να διαπιστώσει πώς προμηθεύτηκε το αλκοόλ η ανήλικη, η οποία είχε βγει για να διασκεδάσει τη νύχτα που μεταφέρθηκε σε ημιθανή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Η περίπτωση της νεαρής Γαλλίδας δεν είναι το μοναδικό περιστατικό ανηλίκου που καταναλώνει αλκοόλ, καθώς το φαινόμενο τείνει να γίνει μάστιγα το τελευταίο διάστημα.

Πηγή: Espresso

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Κολωνάκι: Επίδοξος βιαστής επιτέθηκε σε τέσσερις γυναίκες

Φωτιά Νέα Μανωλάδα: Κλειστή η εθνική οδός Πατρών – Πύργου (video)

Φωτιά στην Ηλεία: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά