Δακτύλιος: Δεν ισχύει στην Αθήνα για αύριο Τρίτη 18/217 Φεβρουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 12:39 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 12:41 μμ


Αθήνα: Δεν θα ισχύσουν τα μέτρα του δακτυλίου αύριο Τρίτη (18.02.2020) λόγω της 24ωρης απεργίας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Συνδικάτα, σωματεία, φορείς καλούν σε απεργιακές κινητοποιήσεις την Τρίτη ενάντια στο νέο ασφαλιστικό, και Μετρό, ΗΣΑΠ, λεωφορεία, τρόλεϊ, τραμ δεν θα κυκλοφορήσουν καθόλου.

Γι αυτό το λόγο η αστυνομία ανακοίνωσε πως δεν θα ισχύσει ο δακτύλιος για αύριο, προκειμένου να διευκολυνθούν όσοι θέλουν να κατέβουν η να περάσουν από το κέντρο. Επίσης θα επιτρέπεται σε όλα τα οχήματα να “πατάνε” στις λεωφορειογραμμές, μιας και έτσι κι αλλιώς δεν θα κυκλοφορούν λεωφορεία.

Η ανακοίνωση:

“Λόγω συμμετοχής των εργαζομένων σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στις εξαγγελθείσες απεργιακές κινητοποιήσεις, την Τρίτη 18.02.2020 δεν θα ισχύσουν τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας οχημάτων στο Κέντρο της Αθήνας (ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ) και επίσης, θα επιτρέπεται η χρήση των λωρίδων αποκλειστικής κυκλοφορίας Μ.Μ.Μ. (λεωφορειολωρίδες) και από κάθε άλλο όχημα (Ι.Χ.Ε., φορτηγά, λεωφορεία, δίκυκλα κ.λπ.).

Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων για την αποφυγή πρόκλησης περαιτέρω κυκλοφοριακών προβλημάτων”.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα:

 Λασίθι: Βίντεο – ντοκουμέντο από το φονικό