Δήμος Αθηναίων: Συνεχίζονται τα έκτακτα μέτρα για τους αστέγους



January 3, 2020· Ώρα δημοσίευσης: 1:46 pm · Τελευταία τροποποίηση: 1:46 pm

Σε ισχύ παραμένουν τα έκτακτα μέτρα του Δήμου Αθηναίων για την προστασία των αστέγων, λόγω των παρατεταμένων χαμηλών θερμοκρασιών, ιδιαίτερα τις νυχτερινές ώρες.

Όπως και τις προηγούμενες ημέρες, θα παραμείνουν ανοιχτοί από τις 8 σήμερα το βράδυ ως αύριο τις 8 το πρωί, θερμαινόμενοι χώροι στη Λέσχη Φιλίας Πανόρμου και ο 1ος όροφος της 4ης Δημοτικής Κοινότητας, καθώς και το υπνωτήριο επί της οδού Αλικαρνασσού 49 στην Ακαδημία Πλάτωνος.

Επίσης, συνεργεία καθώς και η Κινητή Μονάδα Φροντίδας του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ), θα συνεχίσουν να διανέμουν σε σημεία που βρίσκονται άστεγοι, ζεστό τσάι, φαγητό, κουβέρτες και είδη πρώτης ανάγκης, ενώ θα ενημερώνουν και για τη λειτουργία των θερμαινόμενων χώρων.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: 

Καιρός: Έρχεται η χειρότερη κακοκαιρία του φετινού χειμώνα – Θα πέσει η θερμοκρασία 14 βαθμούς

Προηγούμενο άρθρο Νετανιάχου: «…οι ΗΠΑ έχουν το δικαίωμα αυτοάμυνας»
Επόμενο άρθρο Κάηκε αυτοκίνητο στον Κηφισό (video)