Δήμος Γιγαντάκης: Το συγκλονιστικό μήνυμα του ηθοποιού για τον 9χρονο από την Αυστραλία (video)21 Φεβρουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 8:27 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 8:27 μμ


Παγκόσμια συγκίνηση έχει προκαλέσει το βίντεο με 9χρονο να κλαίει σπαρακτικά και να λέει στη μητέρα του: «Θέλω να πεθάνω τώρα αμέσως. Δώσε μου ένα μαχαίρι και θα το κάνω».

Ο 9χρονος από την Αυστραλία στο βίντεο, που ανάρτησε στο Facebook, η μητέρα του και στο οποίο το παιδάκι που πάσχει από νανισμό, κλαίει σπαρακτικά λόγω του καθημερινού bullying που δέχεται στο σχολείο.

Ο Κουάντεν γεννήθηκε με αχονδροπλασία, μια κυρίαρχη γενετική διαταραχή που προκαλείται από τον νανισμό. Όταν έφτασαν στο αμάξι, η Μπέιλς βιντεοσκόπησε το παιδί να κλαίει, ώστε να παροτρύνει και άλλους γονείς να αναλάβουν δράση ενάντια στον σκληρό εκφοβισμό που δέχεται.

Ο Έλληνας ηθοποιός Δήμος Γιγαντάκης, με αφορμή το βίντεο με τον Κουάντεν, μίλησε για τον τρόπο που βίωσε ανάλογες καταστάσεις στην παιδική του ηλικία.

«Ευχαριστώ και πάλι όλους αυτούς τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου, ιδίως στην παιδική μου, σχολική ηλικία, αλλά και σαν ενήλικας, που δεν επέτρεψαν ποτέ να ξεπεράσω τα όρια απόγνωσης όταν είχα να αντιμετωπίσω τέτοιου είδους καταστάσεις από την στάση του έξω κόσμου για την διαφορετικότητα μου. Και λυπάμαι ότι στην σημερινή εποχή δεν υπάρχουν τέτοιου είδους άνθρωποι να στηρίξουν ένα παιδί σαν και αυτό, που πιστεύω ότι δεν είναι το μοναδικό που ζει αυτή την αντιμετώπιση. Και πάλι ευχαριστώ (Ξέρουν ποιοι είναι αυτοί)», έγραψε ο ηθοποιός.

Ο ηθοποιός μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1:

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Σοκ και συγκίνηση με τον 9χρονο νάνο που κλαίει σπαρακτικά λόγω bullying (video)