Διόνυσος: Σοκάρει ο μάρτυρας του εν ψυχρώ εγκλήματος για τη διαρροή (video)27 Ιανουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 8:00 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 8:00 μμ


Το πανελλήνιο έχει σοκάρει το έγκλημα στον Διόνυσο όπου ένας δημοτικός υπάλληλος δολοφονήθηκε στο αμαξοστάσιο του Δήμου από έναν 77χρονο.

Όταν ο 77χρονος μπήκε στο γραφείο του θύματος, ήταν παρών και ένας άλλος υπάλληλος στον οποίο είπε «βγες έξω, θέλω να πω κάτι στον Παναγιώτη». Ο ίδιος περιγράφει:  «Ήμουν μέσα μαζί με το θύμα και έρχεται ο δράστης και μου λέει «περάστε έξω». Εγώ βγήκα έξω και άφησα τον Παναγιώτη μαζί με το δράστη να μιλήσουν.

Μιλούσαν δυνατά κι άκουγα τον 77χρονο πάλι να λέει στον Παναγιώτη για τη διαρροή κι ότι δεν έχει γίνει τίποτα ακόμα. Και του είπε ο άτυχος ο Παναγιώτης ότι κάναμε αυτοψία στο σπίτι σου αλλά δεν βρήκαμε τίποτα. Και τότε βγάζει το όπλο ο 77χρονος, σημαδεύει και ρίχνει στον Παναγιώτη τρεις σφαίρες. Η πρώτη σφαίρα απ’ ό,τι είδα τον βρήκε στο κεφάλι. Μόλις άκουσα τον πυροβολισμό, κοιτάζω τον Παναγιώτη να γέρνει το κεφάλι του πάνω στο τζάμι. Ήταν πολύ ήρεμος ο δράστης, έκανε το φονικό, μπήκε στο αμάξι του και έφυγε. Φεύγοντας δεν είπε τίποτα».

Την ίδια ώρα άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν το αιματηρό επεισόδιο υπήρξε έντονος καβγάς ανάμεσα στο θύμα και τον δράστη. Ο ίδιος ο 77χρονος κατέθεσε στον ανακριτή ότι είναι μετανιωμένος και ότι φταίει η κακιά στιγμή για το φονικό…

Ο 50χρονος που έπεσε νεκρός ήταν προϊστάμενος της υπηρεσίας ύδρευσης του δήμου Διονύσου. Ήταν παντρεμένος αλλά δεν είχε παιδιά.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Πυροβολισμοί με νεκρό στον Διόνυσο (video)