Δολοφονία Μακρή: Ξέσπασε η Καρύδα – Τα παιδιά ζητούν τον μπαμπά τους (video)5 Απριλίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 1:32 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 1:38 μμ


Δολοφονία Μακρή: Την άκρη του νήματος προσπαθούν να βρουν οι αρχές. Η ΕΛ.ΑΣ προσπαθεί να βρει ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από τον Βούλγαρο εκτελεστή. Η σύζυγος του θύματος, Βικτώρια Καρύδα, μίλησε τηλεφωνικώς με την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και ξέσπασε: «Τα παιδιά ζητούν τον μπαμπά τους κάθε δέκα λεπτά».

Το παράξενο της υπόθεσης 

Ο Βούλγαρος εκτελεστής δεν δίνει περισσότερες πληροφορίες στις αρχές. Όταν τον συνέλαβαν ρώτησε απλώς: «Ποιοι είστε εσείς και τι θέλετε από εμένα» Όταν  μάλιστα του εξήγησαν ότι κατηγορείται για φόνο τους ρώτησε σε ποιο μήνα αναφέρονται. Το παράξενο στην υπόθεση είναι ότι ότι αυτός και ο συνεργός του που φέρεται να είναι ο αδερφός του νοίκιασαν το αυτοκίνητο με το οποίο μετέβησαν στο σημείο της δολοφονίας με τα δικά τους στοιχεία.

Ξέσπασε η Βικτώρια Καρύδα

«Τι να πω για αυτούς τους ανθρώπους; Αυτοί οι άνθρωποι είναι σκουπίδια». Ερωτηθείσα πως αισθάνεται και αν έχει προχωρήσει δήλωσε σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα: « Τα παιδιά ζητούν τον μπαμπά τους κάθε δέκα λέπτά; Τι νομίζεις είναι εύκολο να προχωρήσεις;» είπε με λυγμούς.

Ψάχνουν τον ηθικό αυτουργό 

Η Αστυνομία τώρα ψάχνει στοιχεία από το κινητό τηλέφωνο του 31χρονου, έτσι ώστε να δει με ποια άτομα συναντήθηκε ή μίλησε πριν από τη δολοφονία, και έτσι να φτάσει στον ηθικό αυτουργό.

Ο 31χρονος Βούλγαρος εκτελεστής, κρυβόταν σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τη δολοφονία έφυγε από την Ελλάδα αλλά ξαναγύρισε. Όταν αντελήφθη τους αστυνομικούς προσπάθησε να διαφύγει αλλά ήταν ήδη αργά. Σημειώνεται πως ο 31χρονος δεν είχε όπλο μαζί του, όμως οι αστυνομικοί εκτιμούν πως αν είχε, θα το χρησιμοποιούσε.

Ο εκτελεστής πάντως κρατά το στόμα του κλειστό και δεν αποκαλύπτει τίποτα. Ό,τι έχει πει, το έχει πει μόνο μέσω τoυ δικηγόρου του.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Υπόθεση Γιακουμάκη: Τη Δευτέρα στο σκαμνί οι 9 Κρητικοί για το bullying