Δολοφονία Πειραιάς: Συγκλονίζει ο μάρτυρας που είδε το έγκλημα (videos)1 Ιανουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 5:36 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 5:39 μμ


Eίδα έναν αιμόφυρτο άνδρα που βρισκόταν μπροστά στο νυχτερινό μαγαζί. Στο σημείο είχε πάρα πολύ κόσμο. Μαζί του ήταν μία κοπέλα, ξυπόλητη. Τον έβαλαν στο ασθενοφόρο και μετά έφτασαν αρκετά περιπολικά και απέκλεισαν το σημείο».

Mε αυτά τα λόγια περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας όλα όσα είδε μπροστά του τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στην οδό Κολοκοτρώνη στον Πειραιά, όπου δολοφονήθηκε ένας 20χρονος άνδρας. «Η κοπέλα φώναζε βοήθεια, τα είχε «χαμένα» και έλεγε τον σκότωσαν. Δεν είδα που ήταν χτυπημένος», πρόσθεσε ο μάρτυρας.

Tο θύμα είναι Έλληνας και ο δράστης τον πυροβόλησε έξω από νυχτερινό κέντρο. Σύμφωνα με πληροφορίες, αφορμή του εγκλήματος ήταν το γεγονός ότι το θύμα είχε συνάψει σχέση με την πρώην σύντροφο του δράστη.

Οι διωκτικές αρχές συλλέγουν μαρτυρίες από τους θαμώνες του μαγαζιού προκειμένου να εξακριβώσουν τις ακριβείς συνθήκες που οδήγησαν στη δολοφονία του άτυχου νέου. Ο 20χρονος μεταφέρθηκε στις 04:00 τα ξημερώματα στο Τζάνειο νοσοκομείο, όμως λίγη ώρα μετά κατέληξε.

Πηγή: ethnos