Δολοφονία στην Κηφισιά: Η «προφητική» ανάρτηση της 33χρονης για τον θάνατό της (photos)20 Σεπτεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 3:17 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 3:17 μμ


Λίγες ώρες πριν από τη δολοφονία της μέσα στο σπίτι της στην Κηφισιά, η 33χρονη δικηγόρος, ανέβασε σε λογαριασμό της στα social media εικόνα με πολλούς αποδέκτες.

Φαίνεται πως στην ανάρτηση αυτή περιέγραφε την κατάσταση στην οποία βρισκόταν:

«Ο κόσμος λοιπόν χωρίζεται σε δυο κατηγορίες καρατσεκαρισμένο. Σε αυτούς που έχουν πρόβλημα και σε αυτούς που είναι πρόβλημα. Αυτοί που είναι πρόβλημα συνήθως ακουμπάνε σε κάποιους άλλους που στην συνέχεια έχουν πρόβλημα απο αυτους που είναι πρόβλημα.

Όταν όμως αυτοί που έχουν πρόβλημα παρατρομάξουνε και ψιλοαδειάσουν αυτους που είναι πρόβλημα, τότε αυτοί που είναι πρόβλημα, δεν είναι πια πρόβλημα αλλά είναι άνθρωποι που έχουνε πρόβλημα. Και κάπως έτσι έρχεται η ζωή στα ίσια της πολεμόχαρη φυλή μου!», έγραφε συγκεκριμένα η εικόνα που είχε κοινοποιήσει η 33χρονη.

Στη λεζάντα είχε γράψει «είναι το λεγόμενο… από σήμερα έχεις πρόβλημα».

Το περασμένο καλοκαίρι η 33χρονη είχε ανεβάσει μια άλλη φωτογραφία με μια γυναίκα που της μοιάζει και κάνει σκοποβολή.

Έγραφε τότε: «Πρώτα έρχονται τα χαμόγελα. Μετά τα ψέμματα. Και στο τέλος οι σφαίρες. Έτσι θα πω καλό μήνα».

Την εκτέλεσαν με δύο όπλα

Με δύο όπλα και τουλάχιστον δεκαπέντε σφαίρες φέρονται να εκτέλεσαν την 33χρονη δικηγόρο οι δράστες το απόγευμα της Τετάρτης στο υπόγειο γκαράζ του σπιτιού της.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στο σημείο τουλάχιστον 15 κάλυκες τόσο από το τουφέκι, όσο και από όπλο χειρός και κάνουν λόγο για προσεκτικά σχεδιασμένη δολοφονία.

Το βασικό σενάριο που εξετάζεται είναι οι δράστες να είχαν στήσει καρτέρι στην δικηγόρο  και όταν εκείνη μπήκε στο γκαράζ να προχώρησαν πεζή προς το μέρος της και την εκτέλεσαν.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»Δολοφονία στην Κηφισιά: Αυτή ήταν η 33χρονη που «γάζωσαν» – To βαρύ ποινικό μητρώο