Δολοφονία στην Κηφισιά: Ψάχνουν κάμερες και μαζεύουν μαρτυρίες οι αστυνομικοί20 Σεπτεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 6:34 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 6:34 μμ


 Τις δραστηριότητες και τις επαφές της 33χρονης, που έπεσε θύμα μαφιόζικης δολοφονίας χθες στην Κηφισιά, ερευνούν οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να εντοπίσουν το κίνητρο του εγκλήματος, το οποίο μέχρι στιγμής είναι αδιευκρίνιστο.

Πόρτα – πόρτα μαζεύουν πληροφορίες 

Παράλληλα αναζητούν υλικό από κάμερες στην περιοχή, με την ελπίδα να εντοπίσουν κάποιες κινήσεις που μπορεί να παραπέμπουν στον εκτελεστή και ταυτόχρονα συγκεντρώνουν πόρτα-πόρτα πληροφορίες από περιοίκους, για να ρίξουν φως στη σκηνή της δολοφονίας και τον τρόπο διαφυγής του δράστη ή των δραστών.

Σημειώνεται, ότι ο δράστης παρακολουθούσε ή είχε στήσει ενέδρα στην 33χρονη και την ακολούθησε καθώς άνοιξε την πόρτα του γκαράζ και μπήκε με το αυτοκίνητό της.

Πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου;

Ο δολοφόνος «γάζωσε» τη γυναίκα με 16 σφαίρες από πολεμικό όπλο καλάσνικοφ. Τόσοι κάλυκες βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος, ενώ το θύμα δέχτηκε τις σφαίρες σε όλο το σώμα και το κεφάλι και ο θάνατος ήταν ακαριαίος.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Δολοφονία στην Κηφισιά: Τι ζητά η οικογένεια του θύματος

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο η δολοφονία να είναι πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου, αλλά σε ό,τι αφορά τις αιτίες εξετάζουν διάφορα ενδεχόμενα. Και αυτό γιατί το θύμα δεν έχει απασχολήσει τις αρχές εδώ και χρόνια, παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν είχε συλληφθεί για ληστείες και δοσοληψίες στη «νύχτα», ενώ ήταν σύντροφος γνωστού νονού.

H πρώτη απόπειρα έγινε το 2011

Μετά την απόπειρα δολοφονίας που είχε γίνει και πάλι σε βάρος της, το 2011 στο Γαλάτσι, η γυναίκα δεν φαίνεται από τα μέχρι στιγμής στοιχεία να εμπλέκεται σε παράνομες ενέργειες, αν και αυτό θα διευκρινιστεί από την αστυνομική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σημειώνεται, ότι στην απόπειρα σε βάρος της το 2011 ήταν έγκυος επτά μηνών και απέκτησε ένα παιδάκι, το οποίο σήμερα είναι επτά ετών.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Εκτέλεση στην Κηφισιά: Η ιστορία πίσω από την Katerina Bellamafia του Instagram (photos)