Δολοφονία Τοπαλούδη: Μαρτυρία – σοκ 24χρονης που κυνηγούσε ο Ροδίτης (video)12 Φεβρουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 12:43 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 12:43 μμ


Νέα σοκαριστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της άγριας δολοφονίαςτης Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, η οποία συγκλόνισε το πανελλήνιο, μετά την άρση απορρήτου των επικοινωνιών των δύο κατηγορούμενων.

Συνέχιζαν να ψάχνουν κορίτσια οι δράστες

Από τα στοιχεία προκύπτει ότι συνέχιζαν να «ψαρεύουν» κορίτσια, ακόμη και μετά την άγρια δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας. Από το κινητό του 21χρονου κατηγορούμενου προκύπτει ότι με επαναλαμβανόμενες κλήσεις και απανωτά μηνύματα πίεζε κοπέλες να συναντηθούν μαζί του.

Σύμφωνα με τις συνομιλίες, ο 21χρονος τηλεφώνησε σε 24χρονη μία ημέρα πριν από τη δολοφονία της Τοπαλούδη και της πρότεινε ό,τι και στην άτυχη φοιτήτρια που δολοφονήθηκε.

Η συγκλονιστική μαρτυρία της 24χρονης

Μάλιστα, την κάλεσε και την ίδια μέρα με τη δολοφονία, το μεσημέρι, αλλά και μία μέρα μετά με σκοπό να συναντηθούν. Η ίδια λέει πως ο 21χρονος την είχε προσεγγίσει πολύ έντονο το ίδιο διάστημα με τη δολοφονία της Ελένης. Μάλιστα, μία από εκείνες τις μέρες, της πρότεινε να πάνε μαζί βόλτα, αλλά θα πήγαιναν με το αμάξι ενός φίλου του. Η ίδια είχε δεχτεί, ωστόσο στη συνέχεια της έκλεισε το τηλέφωνο από μπαταρία και δεν πήγε.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Θρίλερ με τα «ορφανά» DNA – Τι αποκαλύπτει ο ιατροδικαστής

Νέες εξελίξεις έρχονται στην υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη μετά από ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο StarΤα ευρήματα που βρέθηκαν στη θάλασσα και τι δείχνουν τα αποτελέσματα του DNA, εξηγεί ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.

Τι δηλώνει ο ιατροδικαστής

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του ιατροδικαστή τα ευρήματα που έχουν βρεθεί στη θάλασσα υπάρχει δυνατότητα να φανούν χρήσιμα ως ισχυρό στοιχείο της δικογραφίας. Επίσης τα «ορφανά» DNA, αυτά που δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα, θα φανούν κομβικά για την εξέλιξη της υπόθεσης. 

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Ελένη Τοπαλούδη: Τα σημεία όπου βρέθηκε DNA και αίμα στο σπίτι του 21χρονου (video)

Ελένη Τοπαλούδη: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για κυκλώματα εκβιαστών