Δολοφονία Τοπαλούδη: Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για το «κύκλωμα εκβιασμών»3 Απριλίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 6:18 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 6:18 μμ


Το ένα σοκ μετά το άλλο βιώνει η Ρόδος μετά την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Τη στιγμή που ο πατέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας καταγγέλλει και άλλους βιασμούς φοιτητριών, προκαλεί σάλο η αποκάλυψη ότι νεαροί ντόπιοι και φοιτητές από άλλα μέρη της χώρας έχουν δημιουργήσει μια κλειστή ομάδα στο Facebook, στην οποία ανταλλάσσουν γυμνές φωτογραφίες από τις κοπέλες με τις οποίες είχαν σχέσεις, δίχως εκείνες να έχουν ιδέα.

Εκβίαζαν τα κορίτσια από τα οποία είχαν υποκλέψει τις προσωπικές τους στιγμές

Η ύπαρξη της ομάδας στο δημοφιλές δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης ήταν κρυμμένο μυστικό μεταξύ των νεαρών. Αρχικά έκαναν ανταλλαγή γυμνών και ημίγυμνων φωτογραφιών των εκάστοτε κοριτσιών με τα οποία διατηρούσαν σχέση ή είχαν συνευρεθεί ερωτικά. Αργότερα, όπως έγινε γνωστό, άρχισαν να στέλνουν ο ένας στον άλλο και βιντεάκια από τις σεξουαλικές επαφές τους ή από αυστηρά προσωπικές στιγμές, όπως το στριπτίζ που έκανε μια ανυποψίαστη κοπέλα στο αγόρι της.

Ο αριθμός των μελών της ομάδας αυξανόταν σιγά σιγά και μοιραία το «αλισβερίσι» διαδόθηκε. Εξάλλου, το πράγμα άρχισε να «χοντραίνει», αφού είχαν προχωρήσει και σε μικροεκβιασμούς προς τα έντρομα κορίτσια από τα οποία είχαν υποκλέψει τις προσωπικές στιγμές τους.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διακόψουν τις σπουδές τους πολλά από τα θύματα και να επιστρέψουν ντροπιασμένες στα σπίτια τους. Πρόκειται για κορίτσια από επαρχία, αλλά και από αστικά κέντρα, που είχαν μόλις αποφοιτήσει από το λύκειο και πέρασαν στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στη Ρόδο.

Τεσσερισήμισι μήνες μετά τη στυγερή δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη από το Διδυμότειχο ο χαροκαμένος πατέρας της, Γιάννης, αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί τηλεφωνήματα που του κατήγγειλαν ότι και άλλα κορίτσια έχουν πέσει θύματα βιασμού στο νησί των ιπποτών. Όμως, οι περιπτώσεις αυτές δεν έχουν καταγγελθεί επισήμως στην Αστυνομία.

«Έλαβα τρεις κλήσεις από γονείς φοιτητριών από Κέρκυρα και Θεσσαλονίκη, οι οποίοι μου είπαν ότι άγνωστοι βίασαν τα παιδιά τους, αλλά δεν το είχα αποκαλύψει από φόβο. Κάποιοι το είχαν κάνει επάγγελμα» τόνισε ο κ. Τοπαλούδης.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

Ρόδος: Νέα υπόθεση Τοπαλούδη – Καταγγελία σοκ 32χρονης (video)

Δολοφονία Τοπαλούδη: Επίθεση Ροδίτη σε υπάλληλο των φυλακών (video)

Δολοφονία Τοπαλούδη: Εξελίξεις – Τι βρήκαν οι αρχές στους υπολογιστές των κρατουμένων

Πηγή: Espresso