Δολοφονία Τοπαλούδη: Σπαρακτική η κραυγή της μάνας – Φέρτε μου πίσω το παιδί μου (video)22 Φεβρουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 2:18 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 2:18 μμ


Η Ελένη Τοπαλούδηβιάστηκε και δολοφονήθηκε στη Ρόδο στα τέλη Νοεμβρίου. Κατηγορούμενοι για την υπόθεση είναι ένας 21χρονος Ροδίτης και ένας 19χρονος Αλβανός. Για την υπόθεση βγαίνουν συνεχώς νέα στοιχεία που σοκάρουν.

Σήμερα οι γονείς της άτυχης φοιτήτριας είναι στη Ρόδο για να καταθέσουν στην ανακρίτρια ό,τι γνωρίζουν και έχουν μάθει για την υπόθεση. Οι ίδιοι λένε ότι έχουν κάνει έρευνα με φίλες, φίλους και συμφοιτητές της Ελένης και έχουν στα χέρια τους ονόματα που θα βοηθήσουν στην υπόθεση.

Οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη θα καταθέσουν στην ανακρίτρια νέα στοιχεία. Λόγω της προβλεπόμενης διαδικασίας, δεν μπορούσαν να πουν συγκεκριμένα τι στοιχεία είναι αυτά. Αρκέστηκαν μόνο να πουν πως ξέρουν από τις φίλες της ότι το παιδί της ζούσε σε έναν διαρκή φόβο και διαρκή εκβιασμό. 

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star και για άλλη μια φορά ράγισε καρδιές με τον πόνο που ζει. “Ερχόμουν εδώ το 2015 για να συναντήσω την κόρη μου και τώρα την έχασα. Καμία μάνα να μη νιώσει αυτό τον πόνο. Θέλω να πληρώσουν οι υπαίτιοι, για αυτό ζω μόνο. Μάνες δεν έχουν αυτά τα παιδιά, να τα αγκαλιάσουν, να τους μάθουν αξίες; Είναι κόσμος στο πλευρό μας, αλλά μακάρι να μην είχα κανέναν και να είχα την Ελένη μου. Το παιδί μου μπορείτε να το φέρετε πίσω;”, το ξέσπασμα της μάνας.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Eλένη Τοπαλούδη: Στο «φως» τα μηνύματα των εκβιαστών της αδικοχαμένης φοιτήτριας

Δολοφονία Τοπαλούδη: Στην ανακρίτρια το πρώτο άτομο που μίλησε με τον 21χρονο Ροδίτη

Δολοφονία Τοπαλούδη: Εξελίξεις «φωτιά» – Εμπλέκεται τέταρτο άτομο (video)

Δολοφονία Τοπαλούδη: Με ποιον μιλούσε δύο φορές τη μέρα ο 21χρονος Ροδίτης