Δολοφονία Βούλα: Δείτε πως μετέδωσαν στην Αυστραλία τη δολοφονία του 46χρονου (video)1 Νοεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 12:50 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 1:09 μμ


Ένα από τα πρώτα θέματα στα Αυστραλιανά ΜΜΕ, ήταν η εκτέλεση του 46χρονου επιχειρηματία.

Γνωστός και στην Αυστραλία 

Το θύμα είχε καταγωγή από την Αυστραλία και είχε απασχολήσει τις αυστραλιανές αρχές για για τις παράνομες δραστηριότητές του στο Σίδνεϊ. Όσο ζούσε εκεί, ο 46χρονος ήταν συνεταίρος σε κλαμπ στην Oxford St μαζί με την διαβόητη οικογένεια του υποκόσμου, τους Ιμπραχίμ. Μάλιστα ήταν πρώην σύντροφος της Βασίλισσας της νύχτας Roxy Jacenko.

Η βεντέτα με τους Ιμπραχίμ

Το κλάμπ χρεοκόπησε και τότε χώρισαν οι δρόμοι τους το 2007. Όμως, δυο χρόνια αργότερα ήταν που κατηγορήθηκε για την απόπειρα δολοφονίας του Φάντι Ιμπραχίμ. Τότε, ο Φάντι Ιμπραχίμ πυροβολήθηκε με 15 σφαίρες εκ των οποίων 5 σφαίρες βρήκαν το θύμα. Αργότερα, ο Φάντι και ο Μάικλ Ιμπραχίμ κατηγορήθηκαν ότι προσπάθησαν να σκοτώσουν τον 46χρονο ελληνοαυστραλό για να πάρουν εκδίκηση αλλά αθωώθηκαν.

Σύμφωνα με την Daily Telegraph της Αυστραλίας, το 2010 ξέσπασε καυγάς στην Μύκονο όταν ο 46χρονος και μέλη της οικογένειας Ιμπραχίμ βρέθηκαν να κάθονται σε διπλανά τραπέζια.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Δολοφονία Βούλα: Ο «βίος και πολιτεία» του συζύγου του γνωστού μοντέλο

Επίσης, σύμφωνα με το news.com.au το 2011 ο πατέρας του 46χρονου είχε κατηγορηθεί για κατοχή λαδιού αμφεταμίνης από το οποίο θα παρασκεύαζαν το ναρκωτικό ICE και η αξία της ποσότητας θα έφτανε τα 13 εκατομμύρια δολάρια. Ο πατέρας απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες όταν ο άλλος του γιος, παραδέχθηκε ότι είχε παραπλανήσει τον πατέρα του για να μεταφέρει τα ναρκωτικά.

Ο πατέρας, Έλληνας εξ Αιγύπτου ήταν πρώην επαγγελματίας τραγουδιστής ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ήταν από τους πρώτους που βρέθηκε στο σημείο, όταν έμαθα για την εκτέλεση του γιου του.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Βικτώρια Καρύδα: Αυτή είναι η καλλονή σύζυγος του 46χρονου που εκτέλεσαν στη Βούλα

Δείτε τι έλεγαν τότε τα Αυστραλιανά ΜΜΕ

πηγή φωτογραφιών: news.com.au