Έγκλημα Κρήτη: Ο Εισαγγελέας διαψεύδει τη φίλη του Γάλλου τουρίστα23 Ιουλίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 6:43 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 6:43 μμ
peripoliko


Έγκλημα Κρήτη: Απέκλεισε το ενδεχόμενο αυτοτραυματισμού του 56χρονου Γάλλου ο ιατροδικαστής. O Όπως ενημέρωσε την Αστυνομία τα τραύματα που φέρει ο Γάλλος, έχουν προκληθεί από άλλο άτομο. Έτσι ο ισχυρισμός που επικαλείται η 44χρονη Γαλλίδα ότι ο άνδρας αυτοτραυματίστηκε αποδεικνύεται άκυρος.

Καμία παραβίαση στο δωμάτιο

Επιπλέον δεν υπήρξε παραβίαση στο δωμάτιο, στο οποίο επίσης είχε πρόσβαση με δικό της κλειδί.

Η 44χρονη Γαλλίδα φίλη του 53χρονου Γάλλου τουρίστα που εντοπίστηκε νεκρός στο δωμάτιο όπου διέμενε στον Τσούτσουρο του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, προσήχθη στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Η 44χρονη, η οποία συνελήφθη, αναμένεται να οδηγηθεί πιθανότατα αύριο το πρωί ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Αλκοόλ και παραισθησιογόνα στο δωμάτιο

Η 44χρονη επέμενε ότι ο 56χρονος το έκανε μόνος του γιατί είχε ψυχολογικά προβλήματα.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι και οι δυο έπιναν πολύ αλκοόλ ενώ με δεδομένο ότι στο δωμάτιο τους βρέθηκαν και παραισθησιογόνα χάπια, είναι ανοιχτό και σοβαρό το ενδεχόμενο να έκαναν νωρίτερα χρήση.

Είχαν έρθει μαζί στην Κρήτη για διακοπές

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η γυναίκα υπεβλήθη σε τοξικολογικές εξετάσεις αλλά και ιατροδικαστική εξέταση για τυχόν εκδορές και αμυχές που μπορεί να φέρει.

Επίσης, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι είχαν έρθει για διακοπές στην Κρήτη στις 20 Ιουλίου και θα αναχωρούσαν στις 27.

Ο 53χρονος Γάλλος που έπεσε νεκρός, έφερε πολλά τραύματα στον θώρακα από το αιχμηρό αντικείμενο και συγκεκριμένα από ψαλίδι

Με πληροφορίες από cretalive

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Δίκη Χρυσής Αυγής: Τσακανίκας «αδειάζει» Πατέλη για τα τρικάκια