Έγκλημα Ρόδος: Ο εφιάλτης της Τοπαλούδη και οι καταγγελίες που «καίνε» τον 19χρονο11 Ιανουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 1:41 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 1:41 μμ


Έγκλημα Ρόδος: Αντιμέτωπος με τρεις κατηγορίες για βιασμό φαίνεται πως βρίσκεται ο 19χρονος Αλβανός Α.Λ, ο οποίος μαζί με τον 21χρονο Μ.Κ. κατηγορούνται για την άγρια δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία».

Τρεις οι καταγγελίες

Οι καταγγελίες που «καίνε» τον 19χρονο προέρχονται από μία 18χρονη, η οποία είπε στους λιμενικούς της Ρόδου ότι τη βίασε μαζί με ακόμα έναν άνδρα και από μία 17χρονη και ακόμη μία 18χρονη, οι οποίες φέρεται ότι ανέφεραν στις Αρχές πως στο παρελθόν είχε αποπειραθεί να τις βιάσει.

Ωστόσο, οι τρεις κοπέλες απέφυγαν να προχωρήσουν σε επίσημη καταγγελία.

Κάποιος την απειλούσε ότι θα δημοσιεύσει βίντεο με προσωπικές στιγμές 

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του star η Ελένη Τοπαλούδη δεν είχε κάνει καταγγελία για βιασμό πέρυσι αλλά είχαν ζητήσει συμβουλές  των αστυνομικών για το τι θα μπορούσαν να κάνουν σχετικά με τις απειλές που δέχονταν από νεαρούς.

Η Ελένη Τοπαλούδη μαζί με μια φίλη της είχαν πάει στο αστυνομικό τμήμα της Ρόδου, όχι όμως για να καταγγείλουν βιασμό αλλά για να ζητήσουν τη συνδρομή των αρχών στην περίπτωση που οι δυο νεαροί που ήταν μαζί δημοσιοποιούσαν βίντεο με προσωπικές τους στιγμές.

Οι αστυνομικοί τις συμβούλεψαν να δώσουν στις αρχές τα ονόματα των δυο νεαρών, όπως και έκαναν. Τα κορίτσια δεν υπέβαλαν μήνυση ή καταγγελία. Δεν υπήρχε επομένως αδίκημα για να κινηθούν οι αστυνομικοί.

Αυτό που δεν ξέρουμε και δεν θα μάθουμε ποτέ είναι αν η άτυχη κοπέλα φοβόταν να κινηθεί νομικά εναντίον αυτών που την βιντεοσκόπησαν…

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

Δολοφονία Κέρκυρα: Προκλητικός ο δικηγόρος του παιδοκτόνου (video)

Δολοφονία Κέρκυρα: Υιοθετήθηκε ο σκύλος της αδικοχαμένης Αγγελικής (photos – video)