Έκτορας Μποτρίνι: Πόρισμα – φωτιά για τον τραυματισμό του σπουδαστή (video)30 Αυγούστου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 9:07 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 10:38 μμ


Νέο πόρισμα – φωτιά δικαιώνει τον 19χρονο σπουδαστή που κατήγγειλε βασανιστήρια στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στην Κέρκυρα.

Όπως αποκαλύπτει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, πρόκειται για τεχνικό σύμβουλο που όρισαν οι δικηγόροι του 19χρονου σπουδαστή, που τον εξέτασε 1 και 7 Αυγούστου.

Το πόρισμα αναφέρει εγκαύματα 2ου βαθμού και επικίνδυνες βλάβες, που προκλήθηκαν από καυτό λάδι και μαγειρική σπάτουλα. Αποκλείει το ενδεχόμενο διαπληκτισμού, όπως και αυτό του αυτοτραυματισμού.

Η πραγματογνωμοσύνη έχει παραδοθεί στην Εισαγγελία της Κέρκυρας, ενώ θα κληθεί ως μάρτυρας ένας άντρας που ισχυρίζεται ότι έχει στοιχεία για τις καταγγελίες του 19χρονου.

Δείτε το βίντεο

Έκτορας Μποτρίνι: Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον 19χρονο

Βγήκε το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον 19χρονο σπουδαστή που κατάγγειλε βασανιστήρια στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε ότι ο νεαρός έχει βλάβες στα άκρα που έχουν προκληθεί από θερμικό μέσο. Οι βλάβες μάλιστα είναι αρκετές τόσο σε έκταση όσο και σε αριθμό.

Η ιατροδικαστική έκθεση έχει παραδοθεί ήδη στις δικαστικές αρχές. Αυτό όμως που δεν μπορεί να διαπιστώσει ο ιατροδικαστής είναι πώς έγιναν αυτές οι θερμικές βλάβες στα άκρα. Αν δηλαδή, επειδή πρόκειται για κουζίνα, πετάχτηκε το λάδι από το τηγάνι ή κάποιος του το πέταξε.

Υπενθυμίζεται ότι η καταγγελία του σπουδαστή που έκανε την πρακτική του στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στην Κέρκυρα έγινε αρχές Αυγούστου.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι ο υπεύθυνος του εστιατορίου του έριξε με κουτάλι στο δεξί καρπό του καυτό λάδι, προκαλώντας του σοβαρό τραύμα ενώ τον έκαψε και με μαγειρική σπάτουλα.

Από την πλευρά του ο σεφ ισχυρίζεται ότι δεν έχει κακοποιηθεί ο σπουδαστής. Η υπόθεση έχει πάρει ήδη τον δρόμο της δικαιοσύνης και εκεί θα αποδειχθεί αν ευσταθούν ή όχι οι καταγγελίες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στην καταγγελία του ο 19χρονος μαθητευόμενος μάγειρας, από τον Μάιο που έπιασε δουλειά στο συγκεκριμένο εστιατόριο μέχρι την ημέρα που αναγκάστηκε να φύγει, έζησε μια πραγματική κόλαση.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Έκτορας Μποτρίνι: Επίθεση του Ρουβίκωνα στο εστιατόριο του στο Χαλάνδρι