Ελένη Τοπαλούδη: Αποκάλυψη σοκ – Τα τελευταία λόγια της άτυχης φοιτήτριας14 Ιουλίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 5:17 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 5:17 μμ


Σοκαριστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο, είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας, Γιάννης Τοπαλούδης, μίλησε στην κυριακάτικη εφημερίδα «Real News» και αποκάλυψε ποια ήταν τα τελευταία λόγια της κόρης του, πριν πεθάνει στα χέρια των δύο κατηγορουμένων.

«Τους έλεγε: «Αφήστε με, ο μπαμπάς μου θα σας βρει. Θα σας πάω στην αστυνομία». Τότε αυτοί αφηνίασαν. Από εκεί και πέρα τα δύο γομάρια τα έβαλαν με την Ελενίτσα μας, που προσπάθησε να αντισταθεί» λέει ο Γιάννης Τοπαλούδης.

Για την οικογένεια Τοπαλούδη, η καταδίκη των δραστών με τη μεγαλύτερη των ποινών αποτελεί πλέον αυτοσκοπό. «Αν σκεφτεί κάποιος τη θέση της Ελενίτσας, τι τράβηξε εκείνο το βράδυ στα χέρια των δολοφόνων της, τι μαρτύριο πέρασε, την προσπάθειά της να αντισταθεί μέχρι να τη ρίξουν στη θάλασσα, θα τρελαθεί. Δεν το χωράει ανθρώπου νους» λέει στην εφημερίδα «Real News».

Δολοφονία Τοπαλούδη: «Μίλησε» ο υπολογιστής του 21χρονου – Σοκάρουν τα στοιχεία

Νέα σοκαριστικά στοιχεία για την υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο, είδαν το φως της δημοσιότητας, καθώς οι αρχές ξεκλείδωσαν τον υπολογιστή του 21χρονου Έλληνακατηγορούμενου.

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, ο 21χρονος λίγες ώρες μετά τον βιασμό και τη δολοφονία της φοιτήτριας, αναζητούσε μέσω Facebook μία κοπέλα με τα αρχικά Α.Χ. Μάλιστα, της έστειλε μηνύματακαι της έκανε επανειλημμένες κλήσεις, ενώ η κοπέλα του απάντησε τρεις ημέρες αργότερα για να σταματήσει.

Ο διάλογος σύμφωνα με το STAR:

  • A.Χ. σε Έλληνα κατηγορούμενο: «Ρε μην με παίρνεις τηλέφωνο. Θα μου δημιουργήσεις πρόβλημα»
  • Έλληνας κατηγορούμενος: «Sorry»

Στη συνέχεια ο Έλληνας κατηγορούμενος αναζήτησε άλλες τέσσερις κοπέλες μέσω του Facebook.

Έψαχνε ταινίες αισθησιακού περιεχομένου

Το βράδυ της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη, μέσω Google και YouTube, αναζήτησε ταινίες αισθησιακού περιεχομένου. Την επόμενη ημέρα μπήκε σε ιστοσελίδα της Ρόδου και διάβασε την είδηση για τη νεκρή κοπέλα. Από την άρση των δεδομένων του υπολογιστή φάνηκε ότι ο Αλβανός κατηγορούμενος έγινε φίλος στο Facebook με την αδικοχαμένη φοιτήτρια μία ημέρα πριν από την μοιραία συνάντηση και το αποτρόπαιο έγκλημα, δηλαδή στις 26 Νοεμβρίου 2018.

Ο Αλβανός κατηγορούμενος επικοινώνησε ελάχιστα με τον Έλληνα μέσω Facebook, ενώ μετά τη δολοφονία, μπήκε δύο φορές στο προφίλ της Ελένης Τοπαλούδη. Σε αυτό το διάστημα, ο ίδιος ή κάποιος άλλος μπήκε και βγήκε από τον λογαριασμό του 13 φορές. Οι Αρχές πάντως κατάφεραν να ανακτήσουν δεδομένα τρεις μήνες μετά.

Η κατάθεση του πατέρα του – Η συνάντηση των δύο κατηγορουμένων πριν τη σύλληψή τους

Ο πατέρας του Έλληνα κατηγορούμενου στη δεύτερη κατάθεσή του στις Αρχές ισχυρίστηκε ότι οι δύο κατηγορούμενοι συναντήθηκαν πριν από τη σύλληψή τους. «Ο Αλβανός ήρθε στο σπίτι δύο ημέρες μετά το περιστατικό. Πήγε στο δωμάτιο του γιου μου και ούτε πέντε λεπτά δεν έκατσε μέσα. Όταν τους συνέλαβαν, φαντάστηκα ότι εκείνη την ημέρα ο Αλβανός ήρθε να τσεκάρει εάν ο γιος μου είχε πει τίποτα. Όταν τον γνώρισε, μου ζητούσε συνεχώς χρήματα. Ο γιος μου ήταν ένα παιδί ανώριμο πνευματικά. Οι άλλοι το εκμεταλλεύονταν» φέρεται να ανέφερε στην κατάθεση του ο πατέρας του Έλληνα κατηγορούμενου.

Σύμφωνα με το STAR την ώρα του εγκλήματος, στο σπίτι στους Πεύκους η γιαγιά του Έλληνα βρισκόταν στο κάτω διαμέρισμα και ο θείος του στο διπλανό. Η γυναίκα κατέθεσε στις Αρχές πως άκουσε τους νεαρούς και την κοπέλα να μπαίνουν στο σπίτι και απόρησε με την ώρα. Δεν άκουσε φωνές ούτε φασαρία μέχρι και τα ξημερώματα που έφυγαν από το σπίτι, σύμφωνα με την κατάθεση της στις Αρχές.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

Δολοφονία Τοπαλούδη: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της φοιτήτριας