Ελένη Τοπαλούδη: Συνταρακτικές αποκαλύψεις στη δίκη (video)23 Νοεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 10:49 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 10:49 μμ


Στις 13 Γενάρη θα ξεκινήσει η πολυαναμενόμενη δίκη για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, που βρέθηκε νεκρή στη Ρόδο τον Νοέμβριο του 2018.

Ήταν ξημερώματα της 28ης Νοεμβρίου του 2018, όταν το νήμα της ζωής της κόπηκε άγρια, χιλιόμετρα μακριά στη Ρόδο, εκεί όπου σπούδαζε.

«Αυτόν τον χρόνο έχει σταματήσει η ζωή μας, έχει σταματήσει κάθε δραστηριότητα μας. Στην ουσία δηλαδή το σπίτι μας έγινε ο τάφος μας και εύχομαι πραγματικά κανένας γονιός να μην βρεθεί στη θέση που είμαστε εμείς. Η ζωή για εμάς σταμάτησε πέρυσι, η ψυχή μας αιμορραγεί συνέχεια» είπε στη δημοσιογράφο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR, Τασούλα Παπανικολάου, ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη.

Συγκλονίζουν τα λόγια του για το τι θυμάται από πέρυσι και την τραγική εκείνη μέρα
«Πρώτα πρώτα όταν ήρθαν από την ασφάλεια εδώ στο Διδυμότειχο και μας έδειξαν κάποιες φωτογραφίες και διαπιστώθηκε ότι ήταν η Ελένη μας νεκρή. Το δεύτερο ήταν όταν ήμασταν στο σπίτι της και προσπαθούσαμε να μαζέψουμε τα πραγματάκια της, τα φρουτάκια της μέσα στο ψυγείο, την μισοφαγωμένη τσίχλα της τα κράτησα ως ανάμνηση.

Όταν ταξιδεύαμε με το αεροπλάνο και είχα κάτω από τα πόδια μου το φέρετρο και έλεγα ας ανέβαινε λίγο πιο ψηλά το αεροπλάνο μπας και το σώμα της συναντήσει την ψυχή της και ζωντανέψει».

Τα νέα στοιχεία στην υπόθεση Τοπαλούδη

Η δίκη για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη θα ξεκινήσει στις 13 Ιανουαρίου. Την αλήθεια για το τι πραγματικά συνέβη στο σπίτι στους Πευκούς και μετά στην περιοχή όπου την πέταξαν τη γνωρίζουν μόνο ο Έλληνας και ο Αλβανός.

Αυτό που περιμένουν τώρα οι αρχές είναι να μάθουν το περιεχόμενο των μηνυμάτων της Ελένης Τοπαλούδη μέσω messenger στο facebook. Τι ακριβώς ειπώθηκε στον τελευταίο διάλογο με τον Αλβανό κατηγορούμενο.

Τραγική ειρωνεία είναι ότι η καλύτερη φίλη της έφυγε από τροχαίο έναν χρόνο πριν δολοφονηθεί. Τα δυο κορίτσια έχουν ταφεί στο Διδυμότειχο δίπλα-δίπλα.

Πηγή: star.gr

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Κάπνισμα: Άδειασαν τα μπουζούκια, γέμισαν τα πεζοδρόμια (video)