Ελένη Τοπαλούδη: Τα σημεία όπου βρέθηκε DNA και αίμα στο σπίτι του 21χρονου (video)11 Φεβρουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 2:15 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 2:15 μμ


Ραγδαίες εξελίξεις έχουμε στην υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, αφού βρέθηκε DNA σε πολλά σημεία στο σπίτι του 21χρονου κατηγορούμενου.

Τα αποτελέσματα DNA από τα αντικείμενα που περισυνέλεξαν οι αστυνομικοί από το δωμάτιο στη Λίνδο και από τα βράχια, όπου πετάχτηκε η Ελένη Τοπαλούδη, δεν έχουν αλλοιωθεί λόγω του νερού και είναι αρκετά ικανοποιητικά.

Στα αντικείμενα αυτά, αλλά και σε εκείνα που βρέθηκαν στο δώμα, όπου βιάστηκε η άτυχη φοιτήτρια έχει βρεθεί γενετικό υλικό των δύο κατηγορουμένων, της 21χρονης Ελένης, όμως έχει βρεθεί και «ορφανό» DNA περισσότερων του ενός ατόμου.

Γιατί είναι “ορφανό” το DNA

«Ορφανό» DNA είναι φυσιολογικό να βρεθεί στα αντικείμενα που περισυλλέχθηκαν από το σπίτι του 21χρονου, καθώς όπως αποδείχθηκε από εκεί περνούσε αρκετός κόσμος που κατά πάσα πιθανότητα δεν έχει σχέση με το αποτρόπαιο έγκλημα.

Ωστόσο, DNA και κηλίδες αίματος που ανήκουν στην Ελένη Τοπαλούδη υπάρχουν σε πολλά σημεία, σε τοίχους και στο κρεβάτι όπου φέρεται να δέχθηκε τα χτυπήματα.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Πάτρα: Άγριο ξύλο με καθηγητή και μαθητή σε Γυμνάσιο (video)

Λίνα Κοεμτζή: Θύμα εκβιασμών η φοιτήτρια που αυτοκτόνησε – Δύο ακόμη διώξεις (video)