Επίσκεψη Υφυπουργού Εργασίας Δόμνας Μιχαηλίδου στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ»11 Φεβρουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 5:29 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 5:29 μμ
Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και Δόμνα Μιχαηλίδου με μέλη του ΔΣ των Συλλόγων ΕΛΠΙΔΑ και ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ


Την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» επισκέφθηκε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020.

Την κύρια Μιχαηλίδου υποδέχτηκαν η Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και ο Διοικητής των Νοσοκομείων Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και «Π.&Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ» κύριος Μανώλης Παπασάββας.

Υποδεχόμενη την κυρία Μιχαηλίδου, η κυρία Βαρδινογιάννη την ευχαρίστησε για την συγκινητική της πρωτοβουλία να επισκεφθεί τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ», τονίζοντας την σημασία που έχει η συμπαράσταση της νέας γενιάς. «Σας ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξή σας και την πρόθεσή σας να προσφέρετε στα παιδιά μας. Η ευαισθησία και η αλληλεγγύη που επιδεικνύετε είναι πραγματικά συγκινητικές», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Βαρδινογιάννη.

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Δόμνα Μιχαηλίδου

Η κυρία Βαρδινογιάννη, θέλοντας να ευχαριστήσει την κυρία Μιχαηλίδου για την στήριξή της, της απένειμε την Τιμητική Πλακέτα του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ».

Η κυρία Μιχαηλίδου ευχαρίστησε την κυρία Βαρδινογιάννη για την μεγάλη τιμή τονίζοντας: «Το έργο σας είναι πραγματικά πάρα πολύ σπουδαίο και το Νοσοκομείο που δημιουργήσατε ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές των καλύτερων νοσοκομείων της Ευρώπης. Ελπίζω μέχρι το τέλος της θητείας μου να έχω καταφέρει να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι σε αυτή την τόσο σημαντική προσπάθεια».

H Δόμνα Μιχαηλίδου με τη ΓΓ του Συλλόγου ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ Ινώ Κωνσταντοπούλου

Αμέσως μετά, η κυρία Μιχαηλίδου ξεναγήθηκε στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων και ενημερώθηκε αναλυτικά από γιατρούς και νοσηλευτές για τον τρόπο λειτουργίας της Μονάδας.

Εθελοντής δότης μυελού των οστών έγινε η Δόμνα Μιχαηλίδου

Μάλιστα, η κυρία Μιχαηλίδου επισκέφθηκε την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» και έγινε και η ίδια εθελοντής δότης θέλοντας μέσα από το παράδειγμά της να στείλει ένα δυνατό μήνυμα για την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Η Ariana Rockefeller στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ»