Επιστροφή εκδρομέων: Αυξημένη κίνηση και ουρές στα διόδια29 Απριλίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 8:39 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 10:55 μμ
kinisi


Σε εξέλιξη είναι η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα που αναμένεται κατά κύματα αλλά και όσων επέλεξαν μικρές μονοήμερες αποδράσεις. Αυξημένη η κίνηση των οχημάτων στις εθνικές οδούς.

Ουρά χιλιομέτρων σχηματίστηκε νωρίτερα στο ύψος της Κινέττας, λόγω τροχαίου.

Στην καραμπόλα ενεπλάκησαν τουλάχιστον 4 αυτοκίνητα στην Εθνική οδό ΑθηνώνΚορίνθου. Από τη σύγκρουση δημιουργήθηκε μεγάλο μποτιλιάρισμα στην ευρύτερη περιοχή των Αγίων Θεοδώρων, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Ωστόσο όσο περνά η ώρα η κίνηση των οχημάτων στις εθνικές οδούς Αθηνών-Κορίνθου και Αθηνών-Λαμίας αυξάνεται.

Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα στον Ισθμό,σχηματίστηκαν ουρές στα διόδια.

Στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας τα προβλήματα εντοπίζονται στα διόδια των Αφιδνών.

Η επιστροφή των εκδρομέων αναμένεται να κορυφωθεί τις επόμενες ώρες, για όσους τουλάχιστον επιστρέφουν σήμερα, καθώς μεγάλο κύμα εκδρομέων αναμένεται και μεθαύριο Τετάρτη, Πρωτομαγιά.

Αυξημένη η κίνηση και στη Μακεδονία

Με συνεχή ροή πραγματοποιείται η επιστροφή των Θεσσαλονικέων από τις πασχαλιάτικες αποδράσεις τους.

Αυξημένη είναι η κίνηση στα Μάλγαρα και ήδη οκτώ ταμεία λειτουργούν στο ρεύμα εισόδου, ενώ όποτε χρειάζεται οι υπάλληλοι σηκώνουν τις μπάρες και επιτρέπουν την ελεύθερη διέλευση των οχημάτων, προκειμένου να αποφορτίζεται η κίνηση.

Στην Εθνική Οδό Μουδανιών-Θεσσαλονίκης η κίνηση διεξάγεται χωρίς προβλήματα, ενώ ικανοποιητικά διεξάγεται η κίνηση και από το Δερβένι.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Τεράστιο μποτιλιάρισμα στους Αγίους Θεοδώρους προς Αθήνα έπειτα από καραμπόλα