Επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ο Μανώλης Γλέζος (video)11 Οκτωβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 1:37 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 1:37 μμ


Επίτιμος διδάκτορας, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, αναγορεύτηκε ο αγωνιστής της Δημοκρατίας, Μανώλης Γλέζος, την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου.

Η τιμητική εκδήλωση έλαβε χώρα στο τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο Βόλο.

Ο ίδιος, βαθύτατα συγκινημένος από την τιμή που του έγινε, δέχτηκε με συγκίνηση το χειροκρότημα του κόσμου που είχε κατακλύσει το αμφιθέατρο Κορδάτος.
«Αποδέχομαι την τιμή για τρεις λόγους. Διότι δεν την επιζήτησα, δεν είναι αποτέλεσμα συναλλαγής, δεν υπάρχει δόλος, δεν κατέχω κανένα κυβερνητικό αξίωμα και γιατί η απόφαση είναι ομόφωνη. Ανεξαρτήτως όλων, θα συνεχίσω να ασχολούμαι με την παιδαγωγική», ανέφερε στην ομιλία του.

Η αναγόρευση ξεκίνησε με προσφώνηση του Μανώλη Γλέζου από τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Ζήση Μαμούρη, και η απόδοση της τιμής ως επίτιμου διδάκτορα του Πανεπιστημίου έγινε από τον πρόεδρο του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης, Παναγιώτη Πολίτη, ο οποίος του επέδωσε τους τίτλους και το διάσημο του τμήματος.

 

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Διακοπή κυκλοφορίας του τραμ την Κυριακή – Κλειστό το τμήμα «Παναγίτσα-Σύνταγμα»

Κυριάκος Παπαδόπουλος: Σήμερα η κηδεία του «ήρωα του Αιγαίου» -Μεσίστιες οι σημαίες στη Λέσβο (video)