Εστιατόριο Μποτρίνι: Προκαταρκτική έρευνα για τα εγκαύματα του 19χρονου (video)4 Οκτωβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 11:28 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 11:31 μμ


Προκαταρκτική έρευνα για τις καταγγελίες του 19χρονου σπουδαστή διέταξε η εισαγγελία Κέρκυρας, για τα εγκαύματα που υπέστη σε εστιατόριο του γνωστού σεφ Έκτορα Μποτρίνι στο νησί.

Η έρευνα από την εισαγγελία Κέρκυρας διατάχθηκε για σωρεία σοβαρών αδικημάτων όπως επικίνδυνες σωματικές βλάβες κατ’ εξακολούθηση, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star.

Μάλιστα τις επόμενες μέρες θα κληθούν για καταθέσεις όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση.

Ο νεαρός σπουδαστής είχε καταγγείλει στα τέλη Ιουλίου ότι είχε υποστεί εγκαύματα από καυτό λάδι και λεκτική βία από τον υπεύθυνο του μαγαζιού, στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στην Κέρκυρα.

Στη συνέχεια ακολούθησε η ιατροδικαστική έκθεση που πιστοποίησε βλάβες στα χέρια του σπουδαστή αλλά δε διευκρίνιζε από πού προήλθαν.

Η εισαγγελία είχε στα χέρια της και μια δεύτερη ιατροδικαστική έκθεση, αυτή του τεχνικού συμβούλου του 19χρονου, η οποία έδειχνε εγκαύματα δευτέρου βαθμού και επικίνδυνες σωματικές βλάβες σε άτομο, το οποίο ήταν ευάλωτο.

Την έρευνα θα κάνει η Αστυνομία και στο τέλος η εισαγγελέας θα αποφανθεί αν θα ασκηθεί ποινική δίωξη η όχι.

Η μήνυση που έχει υποβάλει ο 19χρονος στρέφεται σε τρία άτομα, ανάμεσά τους και ο υπεύθυνος του εστιατορίου.

Το Star, όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ, επικοινώνησε με τον γνωστό σεφ, ο οποίος βρίσκεται εκτός Ελλάδας, δε θέλησε να σχολιάσει κάτι.

Είχε δηλώσει όμως στο παρελθόν ότι δεν ισχύουν οι καταγγελίες του νεαρού σπουδαστή.

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star:

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Μεταμόρφωση: Τι υποστηρίζει ο καθηγητής με τον σουγιά (video)

Καρκίνος του μαστού: 55χρονος εξομολογείται την περιπέτεια με την ασθένεια (video)