Εξαφάνιση ανήλικης: Σε ποια χώρα βρέθηκε η 16χρονη από τη Θεσσαλονίκη26 Μαρτίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 9:18 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 9:18 πμ


Οι αστυνομικές Αρχές σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού» εντόπισαν τη 16χρονη Κατερίνα από τη Θεσσαλονίκη, η οποία εξαφανίστηκε στις 13 Μαρτίου.

Ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση και εντατικές έρευνες, η Κατερίνα εντοπίστηκε στην Ελβετία και ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την ασφαλή επιστροφή της στην Ελλάδα.

Η 16χρονη εξαφανίστηκε την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019 στις 23:00. Για την εξαφάνιση της ανήλικης το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 15 του μήνα.

Σύμφωνα με την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου “Μαζί σου” στον ΣΚΑΪ, η 16χρονη φέρεται να επικοινώνησε με φίλες της και να τους είπε ότι ήταν στην Ιταλία με τον 18χρονο Αλγερινό φίλο της.

Η κοπέλα διατηρούσε σχέση μαζί του και ήταν γνωστό, ωστόσο η εκπομπή του ΣΚΑΪ απηύθυνε έκκληση στην ίδια και τον φίλο της να επικοινωνήσουν και πως η ενέργεια του νεαρού είναι παράνομη και ποινικά κολάσιμη.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Θεσσαλονίκη: Στην Ιταλία με τον Αλγερινό φίλο της η 16χρονη που εξαφανίστηκε (video)