Εξάρχεια: Βίντεο σοκ – Άνδρας των ΜΑΤ ορμά σε κοπέλα και τη ρίχνει κάτω7 Δεκεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 5:48 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 6:01 μμ


Επεισόδια σημειώθηκαν χθες στα Εξάρχεια, με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να συγκρούονται με διαδηλωτές μετά την πορεία για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Βίντεο και φωτογραφίες πολιτών κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, καταγράφοντας εικόνες βίας και καταστολής από τις αστυνομικές Αρχές. Ένα από αυτά σοκάρει, αφού δείχνει έναν άνδρα των ΜΑΤ να πέφτει πάνω σε μια κοπέλα με κίνηση αλά… ράγκμπι και να την πετάει κάτω, ενώ στη συνέχεια την τραβά μακριά.

Στον Εθνικό Μηχανισμό Διερεύνησης Περιστατικών Αυθαιρεσίας των Σωμάτων Ασφαλείας και στο Συνήγορο του Πολίτη, παραπέμπει το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, βίντεο και αναφορές που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με περιστατικά βίαιης συμπεριφοράς από αστυνομικούς των ΜΑΤ.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Επέτειος Γρηγορόπουλου: Στον «Συνήγορο του Πολίτη» παραπέμπει η ΕΛ.ΑΣ τους πολίτες που κατέχουν υλικό αστυνομικής βίας