Φονικό στις Θεσπιές: Αυτή είναι η αιτία του μακελειού (video)13 Δεκεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 7:11 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 7:17 μμ


Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στις Θεσπιές Βοιωτίας όπου μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών ένας πατέρας και ο γιος του έπεσαν νεκροί.

Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα το μεσημέρι υπήρξε συμπλοκή μεταξύ ιδιοκτητών εταιρειών «σεκιούριτι» με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ενός πατέρα και του γιου του καθώς και τον τραυματισμό του ανιψιού του και ενός ακόμη ατόμου.

Ο τραυματίας διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Θήβας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό στην Αθήνα. Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας και στην περιοχή έχει σπεύσει ισχυρή αστυνομική δύναμη για τη διαλεύκανση της υπόθεσης. Μέχρι τώρα έχουν γίνει τρεις συλλήψεις.

Σκοτώθηκαν για μια πινακίδα

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των κατοίκων της περιοχής, οι δύο ανταγωνιστικές εταιρείες σεκιούριτι είχαν αναρτήσει διαφημιστικές πινακίδες σε διαφορετικά σημεία, έξω από ένα σχολικό κτίριο της περιοχής. Το μεσημέρι, ο γιος του ιδιοκτήτη της μίας από τις εταιρείες προσπάθησε να κατεβάσει την πινακίδα της άλλης εταιρείας, αλλά οι «ανταγωνιστές» τον πήραν είδηση και αμέσως ξέσπασε συμπλοκή μεταξύ των δύο αντιμαχόμενων πλευρών.

Όμως, η κατάσταση ξέφυγε, καθώς και οι με και οι δε σήκωσαν όπλα και άρχισαν να αλληλοπυροβολούνται. Από τα πυρά έπεσαν νεκροί ο ιδιοκτήτης της μίας εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας και ο γιος του, ενώ ο ανιψιός του τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Θήβας. Όμως, η κατάστασή του κρίθηκε σοβαρή και στη συνέχεια διακομίστηκε στην Αθήνα, όπου εισήχθη στο χειρουργείο του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

Κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών, τραυματίστηκε και ο γιος του ιδιοκτήτη της ανταγωνιστικής εταιρείας ο οποίος μεταφέρθηκε από δύο γνωστούς του στην Αθήνα. Οι αστυνομικοί που είχαν ξεκινήσει αναζητήσεις, τον εντόπισαν στο νοσοκομείο και τον συνέλαβαν τη στιγμή που οι γιατροί περιποιούνταν το τραύμα του.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Κουκάκι: Νεκρός ο άνδρας που έπεσε από όροφο πολυκατοικίας