Βρέφος 6 μηνών μεταξύ των 26 σφιχταγκαλιασμένων νεκρών στο Μάτι24 Ιουλίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 10:34 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 10:48 πμ


Φωτιά στην Αττική: Ο αριθμών των νεκρών όλων και μεγαλώνει και ειλικρινά δεν γνωρίζουμε που θα σταματήσει. Πλέον μετράμε σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία 49 θύματα. 

Ωστόσο η είδηση που έφτασε στα δημοσιογραφικά γραφεία από το πρωί της Τρίτης συγκλονίζει. Ανάμεσα στους 49, μέχρι στιγμής, νεκρούς βρίσκονται και πολλά παιδιά. Αλλά αυτό που σοκάρει περισσότερο είναι πως φρικτό θάνατο βρήκε και ένα βρέφος 6 μηνών.

Πρόκειται για ένα νεογέννητο βρέφος που από πολύ νωρίς γνώρισε το πιο σκληρό πρόσωπο της ανθρωπότητας. Έξι μήνες μετά την γέννηση του βρήκε φρικτό θάνατο από την πυρκαγιά σε Ραφήνα και Μάτι.

Όπως έγινε γνωστό με τις φλόγες να «γλείφουν» το σπίτι τους στο Μάτι, οι τραγικοί γονείς το εγκατέλειψαν σοκαρισμένοι έχοντας μαζί το νεογέννητο παιδί τους και βρέθηκαν στην παραλία.

Εκεί τους διέσωσε σκάφος κι αφού τους αποβίβασε σε ασφαλές μέρος, το μωρό παρουσιάζοντας αναπνευστικά προβλήματα από τους καπνούς, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Αγία Σοφία, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών μετά από λίγη ώρα κατέληξε.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

Φωτιά στην Αττική: Οι απεγνωσμένες προσπάθειες ενός άνδρα να σωθεί από την φωτιά με τον σκύλο του (photo)

Φωτιά στην Αττική: Η εικόνα που δίνει επίσημα η Πυροσβεστική

Δήμαρχος Ραφήνας: Μπορεί να είναι και τριψήφιος ο αριθμός των νεκρών

Τραγωδία δίχως τέλος: Ξεπερνούν τους 50 οι νεκροί από τις πυρκαγιές 

Εικόνες που σοκάρουν: Έπεφταν στη θάλασσα για να σωθούν από τη φωτιά (photos)

Εικόνες αρχαίας τραγωδίας: 26 σφιχταγκαλιασμένοι νεκροί σε χωράφι στο Μάτι (photo)