Φυλακές Αυλώνα: Έτσι κατάφεραν να αποδράσουν οι δύο κρατούμενοι (video)28 Μαΐου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 10:03 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 10:03 πμ


Το πώς κατάφεραν να αποδράσουν από τις φυλακές Αυλώνα οι δύο κρατούμενοι, περιέγραψε η Σοφία Φασουλάκη στην «Ώρα Ελλάδος 7» του καναλιού του Open.

Από το ίδρυμα του Αυλώνα απέδρασαν ένας Αλβανός και ένας Σύριος, με τον πρώτο να έχει πάρει μέρος σε συμπλοκή στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού τον περασμένο Μάρτιο. Το συγκεκριμένο επεισόδιο φαίνεται πως είχε να κάνει με το ξεκαθάρισμα της αλβανικής μαφίας στον Κορυδαλλό.

Έσκαψαν λαγούμι, πήδηξαν από μαντρότοιχο και σκαλωσιά και χτύπησαν αστυνομικό

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο κρατούμενοι είχαν σκάψει σε προγενέστερο χρόνο ένα λαγούμι σε κοινόχρηστο χώρο της φυλακής, που βρισκόταν είτε κοντά είτε μέσα στο μαγειρείο. Με τα κλειδιά που είχε στην κατοχή του ο Σύριος μάγειρας κατάφεραν να φτάσουν στον χώρο κι ακολούθως να πηδήξουν από έναν μαντρότοιχο, στον οποίο είχε στηθεί σκαλωσιά για την ανέγερση σκοπιάς.

Εκεί ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με μία αστυνομικό που περιπολούσε στην περιοχή. Όταν είδε τον πρώτο, έριξε προειδοποιητικά πυρά στον αέρα, όμως στη συνέχεια βγήκε κι ο άλλος και της επιτέθηκαν. Οι δραπέτες την έσπρωξαν και την πέταξαν κάτω, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά, ενώ στη συνέχεια έφυγαν, πιθανότατα με αυτοκίνητο συνεργών.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ 

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

Φυλακές Αυλώνας: Κινηματογραφική απόδραση δύο κρατουμένων

Δολοφόνος Ζαφειρόπουλου: Χαροπαλεύει στην εντατική ο «φτερωτός Μαραντόνα»