Φυλακές Κορυδαλλού: Οι διάλογοι της μαφίας με το «σίδερο» και τα «κοτόπουλα» (video)19 Φεβρουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 8:38 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 8:57 μμ


Αποκαλυπτικοί διάλογοι μελών της μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού έρχονται στο φως της δημοσιότητας μέσω του «υπρκοριού» της ΕΥΠ. Πώς σχεδίαζαν δολοφονία Πακιστανού.

Την τελευταία στιγμή, η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία απέτρεψε τη δολοφονία Πακιστανού για τον οποίο είχε εκδοθεί συμβόλαιο θανάτου, εξαρθρώνοντας μια ακόμη εγκληματική οργάνωση, με καθοδηγητές μέσα από τις φυλακές.

Σύμφωνα με νέες συνομιλίες των μελών του κυκλώματος οι οποίες περιλαμβάνονται στο διαβιβαστικό της αστυνομίας που συντάχθηκε για την υπόθεση, τα μέλη από την μαφία, έγκλειστα και μη, εμφανίζονται να συνομιλούν μεταξύ τους –κυρίως μέσω κινητών τηλεφώνων- προσπαθώντας να οργανώσουν το χτύπημα, χωρίς ωστόσο να αναφέρονται στα στοιχεία του θύματος.

Από τα στοιχεία της δικογραφίας προκύπτει πάντως πως ηθικός αυτουργός της εκτέλεσης, που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, ήταν ο Κ.Λ., καθώς και ότι το «μεροκάματο» ήταν 30.000 ευρώ, από τα οποία οι 20.000 θα πήγαιναν στο φερόμενο ως φυσικό αυτουργό Α.Τ., και τα υπόλοιπα θα μοιράζονταν στον Κ.Λ. και σε ακόμη έναν έγκλειστο, Β.Β., που φέρεται να προσέλαβε τον εκτελεστή.

Οι κατηγορούμενοι καταγράφηκαν να συνομιλούν και να σχεδιάζουν τη δολοφονία. Συγκεκριμένα, ο υπερκοριός της ΕΥΠ κατέγραψε τον Κ.Λ. που παράλληλα κατηγορείται ότι έδωσε εντολή για τη δολοφονία του ποινικολόγου Μιχ. Ζαφειρόπουλου να συνομιλεί με τον Β.Μ και να του λέει «Σου έχω έτοιμο το κοτόπουλο, που θέλουμε να βάλουμε στη σχάρα για ψήσιμο». «Σου έχω έτοιμο… του ψήστη, για το κοτοπουλάκι που θέλουμε», «…το πακιστανικό το κοτοπουλάκι που μου είπες» αναφερόμενος σε πρόσωπο που φέρεται ότι θα αναλάμβανε να εκτελέσει τη σχεδιαζόμενη ενέργεια.

Δύο ημέρες αργότερα, στις 15/02/2019, καταγράφεται συνομιλία του Β.Β., που είναι έγκλειστος στις φυλακές Δομοκού με τον Α.Τ., νέο κατηγορούμενο στην υπόθεση, ο οποίος φαίνεται να αποδέχεται να προχωρήσει στη δουλειά. Ο Β.Β. του λέει ότι το αφεντικό που τους δίνει τη δουλειά είναι ο «Κλοτ», ειδικότερα τον προσδιορίζει αναφέροντας επ’ ακριβώς ότι είναι «αυτός που έφαγε το δικηγόρο, που έδωσε την εντολή».

Β.Β. θα σου δώσουμε ένα φάκελος ρε φίλε, θα τον βρεις. Εκεί έχει τα πάντα… Απλά πρέπει να ανέβεις να πάρεις το σίδερο στην Άμφισσα… ολοκαίνουργιο είναι»

Ο Α.Τ. αποκρίνεται θετικά υπό την προϋπόθεση να βρει σπίτι πρώτα.

Β.Α.: μετά πας… πας τον τρως και μετά παίρνεις τα λεφτά. Θα πάρεις τα μισά μπροστά

Ο Α.Τ. συμφωνεί.

Β.Α.: Κοίτα άμα πάρεις τα λεφτά και δεν τον φας, εγώ θα έχω πεθάνει, θα με έχουν σκοτώσει»

Α.Τ.: Εγώ για σένα γ$##@ όλη την Ελλάδα, όχι το Πακιστάν.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Φυλακές Κορυδαλλού: Έρευνα για τις απειλές που δέχονται οι φύλακες

Φυλακές Κορυδαλλού: Εξαρθρώθηκε και δεύτερη εγκληματική οργάνωση – Είχε συμβόλαιο θανάτου για Πακιστανό