Γιάννης Μακρής: Η ΕΛ.ΑΣ. ψάχνει ποιος κρύβεται πίσω από τον Βούλγαρο εκτελεστή5 Απριλίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 8:43 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 8:43 πμ


Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο 31χρονος Βούλγαρος, που δολοφόνησε τον Ελληνοαυστραλό επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, τον περασμένο Οκτώβριο, στο Πανόραμα της Βούλας.

Η ΕΛ.ΑΣ. ψάχνει τον εντολέα

Οι άνδρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών προσπαθούν να εντοπίσουν ποιος έδωσε την εντολή στον 31χρονο για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή, καθώς εκτιμούν πως γνωρίζει ποιος κρύβεται πίσω από το σχέδιο όμως κρατά το στόμα του κλειστό και δεν αποκαλύπτει τίποτα. Ό,τι έχει πει, το έχει πει μόνο μέσω της δικηγόρου του.

Η Αστυνομία τώρα ψάχνει στοιχεία από το κινητό τηλέφωνο του 31χρονου, έτσι ώστε να δει με ποια άτομα συναντήθηκε ή μίλησε πριν από τη δολοφονία, και έτσι να φτάσει στον ηθικό αυτουργό.

Ο 31χρονος Βούλγαρος εκτελεστής, κρυβόταν σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τη δολοφονία έφυγε από την Ελλάδα αλλά ξαναγύρισε. Όταν αντελήφθη τους αστυνομικούς προσπάθησε να διαφύγει αλλά ήταν ήδη αργά. Σημειώνεται πως ο 31χρονος δεν είχε όπλο μαζί του, όμως οι αστυνομικοί εκτιμούν πως αν είχε, θα το χρησιμοποιούσε.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Γιάννης Μακρής: Πώς συνελήφθη ο δολοφόνος του – Καταζητείται και ο αδελφός του

Γιάννης Μακρής: Πώς αντέδρασε η Βικτώρια Καρύδα μετά τη σύλληψη του δολοφόνου (videos)