Γιάννης Μακρής: Σήμερα στον ανακριτή ο κατηγορούμενος δολοφόνος του8 Απριλίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 10:39 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 10:39 πμ


Στον ανακριτή θα βρεθεί σήμερα ο 31χρονος Βούλγαρος που συνελήφθη και κατηγορείται για τη δολοφονία του επιχειρηματία, Γιάννη Μακρή, του συζύγου της Βικτώριας Καρύδα, στη Βούλα. 

Ο 31χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία ενώ την περασμένη Παρασκευή είχε οδηγηθεί στα δικαστήρια της Ευελπίδων για τα πλημμελήματα της αντίστασης κατά της αρχής, της πλαστογραφίας και της φθοράς ξένης περιουσίας, για τα οποία πήρε προθεσμία να απολογηθεί στις 10 Απριλίου.

Πώς έφτασε η ΕΛ.ΑΣ. στα ίχνη του

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται για τους αστυνομικούς όταν σε έρευνά τους σε δωμάτιο ξενοδοχείου τα πρώτα 24ωρα μετά τη δολοφονία, εντόπισαν ξεχασμένη μια απόδειξη αγοράς αντρικών ρούχων, με ημερομηνία της προηγούμενης της εκτέλεσης Μακρή.

Αναλύοντας τους κωδικούς της απόδειξης και συγκρίνοντας τα ρούχα με εκείνα που φαίνεται να φορά στο βίντεο της εκτέλεσης ο δράστης, κατέληξαν στο συμπέρασμα πως πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο και τον ταυτοποίησαν.

Όπως προέκυψε από τα στοιχεία ο αλλοδαπός, μαζί με τον 35χρόνο αδερφό του, έφθασαν στην Ελλάδα από την Σόφια στις 12 Οκτωβρίου του 2018, δηλαδή 19 ήμερες πριν τη δολοφονία. Μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση του 46χρόνου Γιάννη Μακρή, έφυγαν την επομένη μέρα για τη Σόφια.

Πώς αντέδρασε η Βικτώρια Καρύδα μετά τη σύλληψη του δολοφόνου

Η σύζυγος του θύματος, Βικτώρια Καρύδα, έκανε δηλώσεις μετά τη σύλληψη του δράστη λέγοντας: “Χαίρομαι που τον έπιασε η αστυνομία. Εύχομαι το χειρότερο για αυτό τον άνθρωπο”.

Το μοντέλο έχει επιστρέψει και πάλι στη χώρα μας και προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της μετά την τραγωδία που την χτύπησε.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Δολοφονία Μακρή: Προκλητικός ο Βούλγαρος – Το λάθος που τον πρόδωσε (video)

Δολοφονία Μακρή: Ξέσπασε η Καρύδα – Τα παιδιά ζητούν τον μπαμπά τους (video)

Γιάννης Μακρής: Η ΕΛ.ΑΣ. ψάχνει ποιος κρύβεται πίσω από τον Βούλγαρο εκτελεστή