Γιάννης Μακρής: Στην Ελλάδα ο δολοφόνος του – Κρατείται στη Θεσσαλονίκη (video)22 Αυγούστου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 8:17 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 8:30 μμ


Στην Ελλάδα εκδόθηκε σήμερα από τις Βουλγαρικές αρχές ο δεύτερος δολοφόνος του Γιάννη Μακρή. Η σύλληψή του έγινε στη Βουλγαρία, από πάνοπλους αστυνομικούς.

Πρόκειται για τον αδερφό του εκτελεστή, ο οποίος είχε φύγει από την Ελλάδα λίγες ώρες μετά την εκτέλεση του Γιάννη Μακρή, ενώ ο αδερφός του παρέμεινε στη χώρα και έπεσε στα χέρια των Αρχών λίγο μετά.

Ο συλληφθείς ήταν αυτός που έκανε έρευνα στη Βούλα τις μέρες πριν τη δολοφονία, ενώ μετέφερε τον αδερφό του έξω από το σπίτι για να εκτελέσει τον Γιάννη Μακρή.

Ο κρατούμενος βρίσκεται στο Μεταγωγών στη Θεσσαλονίκη και αναμένεται να μεταφερθεί στην Αθήνα. Μάλιστα, μέχρι στιγμής αρνείται να μιλήσει και να αποκαλύψει ποιος έκανε το «συμβόλαιο θανάτου», όπως ακριβώς και ο αδερφός του.

Δείτε το ρεπορτάζ

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Γιάννης Μακρής: Ραγδαίες εξελίξεις – Συνελήφθη ο αδελφός του εκτελεστή

Γιάννης Μακρής: Η συνάντηση με τους δράστες πριν την εκτέλεση

Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις έρχονται καθημερινά στο φως, όσον αφορά στη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, τον περασμένο Οκτώβριο, έξω από το σπίτι του, στο Πανόραμα Βούλας.

Η μοιραία συνάντηση

Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Real News, ο επιχειρηματίας είχε ένα τετ-α-τετ με τους δολοφόνους του, λίγες ώρες πριν πέσει νεκρός από τις σφαίρες.

Οι φερόμενοι ως δράστες, δύο αδέλφια βουλγαρικής καταγωγής εκ των οποίων ο ένας διαφεύγει της σύλληψης, αναγνωρίστηκαν από φίλο του επιχειρηματία που ήταν μαζί το μεσημέρι εκείνης της ημέρας. Κατά τον μάρτυρα, ο Γιάννης Μακρής του είπε ότι αυτά τα «περίεργα» άτομα τα έβλεπε συνέχεια μπροστά του.

Ο Βούλγαρος αρνείται τις κατηγορίες

Υπενθυμίζεται ότι ο 31χρονος Βούλγαρος που έχει κριθεί προφυλακιστέος, αρνείται όλες τις κατηγορίας και ισχυρίζεται πως δεν είναι αυτός ο οποίος φαίνεται στο βίντεο να πυροβολεί τον επιχειρηματία στο αυτοκίνητό του.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Αλεξανδρούπολη: Τρένο παρέσυρε και σκότωσε άνδρα

Βικτώρια Καρύδα: Συγκλονίζει η αποκάλυψή της για τον Γιάννη Μακρή (video)